Deinstalacja forum by przemo

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Ka-lolek

Deinstalacja forum by przemo

Post autor: Ka-lolek » 19 września 2005, 18:19

klikam deinstalator v.1.9 (w SQL)
i niestety pisze mi

Nie masz dostępu do tego menu.

Kliknij Tutaj żeby zobaczyć szczegóły.

jak klikne "tutaj", to
pokazuje mi sie cos takiego:

Z powodów bezpieczeństwa do menu SQL mogą mieć dostep tylko wybrani administratorzy.
Jeżeli nie masz dostępu a uważasz że powinieneś mieć, zwróć się do głównego administratora.
Dopisywanie administratorów którzy mają mieć dostęp do SQL odbywa się za pomocą ID. Jeżeli nie wiesz co to znaczy to lepiej żebyś nie wiedział i nie miał dostępu do tej części menu, bo może się to skończyć uszkodzeniem forum :>
Jeśli jesteś "dopisanym" adminem poniżej jest formularz służący do dodania kolejnych adminów którzy będą mieli dostęp do SQL. Jeżli jesteś głównym administratorem i nie widzisz formularza, kliknij Tutaj będziesz miał możliwość dodania swojego ID (domyślnie 2)
Pamiętaj żeby po zakończeniu koniecznie zmienić nazwę pliku /admin/main_admin.php lub go usunąć, w przeciwnym razie twoi administratorzy będą mogli zastąpić twoje ID swoim i będą mieć dostęp do SQL.

no i chce dodac siebie (chyba id 1 mam prawda? - jestem pierwsym userem na forum - czy to nie o to chodzi??)
a nastepnie
wpisuje swoje id i pojawia mi się

Konfiguracja Forum Została Zaktualizowana

Kliknij Tutaj aby powrócić do Ustawień Głównych

Kliknij Tutaj aby powrócić do Indeksu Administracji

niestety po kliknieciu deinstalator v.1.9 ponownie wyswietla mi to, ze nie mam dostepu:/

Jak odinstalowac to forum? gdzie musze kliknac?

Pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc , bo jak najszybciej musze to odinstalowac

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 20 września 2005, 14:12

Musisz wpisać tam ID 2 ! Wyraźnie tam jest zaznaczone, tylko widzę że są problemy z czytaniem ze zrozumieniem :).
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Ka-lolek

Post autor: Ka-lolek » 20 września 2005, 14:48

ej , wielkie dzięki:)
widziałem, że jest to napisane, ale myslalem, ze domyslnie mozna dodac 2 id uzytkownikow:D

a wpisywalem 1, bo po pierwsze na logike skoro jestem pierwszym uzytkownikiem, to mam numer 1, a po drugie jak jest spis uzytkownikow w PA , to tez mam id 1 tam... (jak siebie wyszukalem)
no i przez to sie pomylilem.
Wielkie dzieki:]

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 20 września 2005, 14:51

<span >Ka-lolek</span> pisze:Wielkie dzieki:]
OK nie ma sprawy. Tak się czasem zdarza. A w PA nie jest napisany ID tylko numer :). ID to coś o wiele innego :).
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!

Ka-lolek

Post autor: Ka-lolek » 20 września 2005, 16:32

a czemu tak jest, ze id pierwszego uzytkownika jest 2 a nie 1???
Pozdro
Ka-

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 21 września 2005, 15:40

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”