Problemik z forum.
Problemik z forum.
Ten problem wyda wam się banalny ale nie moge go rozwiązać. Każdy kto chce się zarejestrować do mojego forum to wyskakuje mu takie coś Wprowadzony kod potwierdzający jest nieprawidłowy. Napewno to tylko błąd w konfiguracji forum dlatego dajcie mi jakieś wskazówki.
tylko jest ten problem że tam nie ma żadnego kodu. Sam sprawdź http://shell.tcz.pl/~x-men/phpBB2/index.php
Aha to juz rozumiem ,prawdopodobnie aktualizowałeś kiedyś forum do nowej wersji ,drugą sprawą jest to że nie jest to standardowy styl ,kiedy aktualizowałeś pliki rejestracyjne Twojego stylu ,i poprostu brakuje Ci linijki który jest odpowiedzialny za wywoływanie kody potwierdzajacego.Wejdź w Panel admina i ustaw standardowy styl ,wejdź do Konfiguracji forum ,i wyłącz opcję podawania kodu potwierdzajacego ,i na końcu wróc do stylu który miałeś wcześniej
,moze zadziała ,pozdrawiam.
a ja oprocz wymienionego wyzej problemu ma tajki problem:
jako skorke glowna ma ustawiona nosebleed i wszystko pieknie sie wyswietla na forum i dziala poza w/w sprawa
ale jak wejde do panelu admina to kilka fnkcji nie dziala a kilka dziala, przy tych ktore nie dzialaja wyswietla sie napis:
phpBB : Błąd Krytyczny
Could not open iCGstation template config file
DEBUG MODE
Line : 390
File : functions.php
i nie zabardzo wiem co zrobic,
aha jako tako obcykana jestm w php/mysql wiec jak by przyszlo cos recznie w bazie zmienac to bez problmu ale nie chce sie sama niczego tykac bo jeszcze cos gorzej rozwale.
jako skorke glowna ma ustawiona nosebleed i wszystko pieknie sie wyswietla na forum i dziala poza w/w sprawa
ale jak wejde do panelu admina to kilka fnkcji nie dziala a kilka dziala, przy tych ktore nie dzialaja wyswietla sie napis:
phpBB : Błąd Krytyczny
Could not open iCGstation template config file
DEBUG MODE
Line : 390
File : functions.php
i nie zabardzo wiem co zrobic,
aha jako tako obcykana jestm w php/mysql wiec jak by przyszlo cos recznie w bazie zmienac to bez problmu ale nie chce sie sama niczego tykac bo jeszcze cos gorzej rozwale.
brak podpisu
http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=2706
...szukać...zamykam
...szukać...zamykam