problem z aktywacja konta ... prosze o odpis

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Cropp

problem z aktywacja konta ... prosze o odpis

Post autor: Cropp » 07 września 2005, 20:00

na forum tego przydaku chyba nie ma , mozliwe ze źle szukalem ...

( aktywacje mam wylaczona, jak jest Brak Użytkownik Admin to ja mam na brak) mimo tego jak sie uzytkownik zarejestruje na moje forum to wysyla mu taki tekst :

------------------------------ CIĘCIE ------------------------------
Pozwolenie na Uczestnictwo w mojadres.pl

Użytkownik: user
Hasło: xxx
Email: user@poczta.fm

Numer ICQ:
Adres AIM:
MSN Messenger:
Yahoo Messenger:
Strona WWW:
Sk±d:
Zawód:
Zainteresowania:

ZAPOZNAŁEM SIĘ Z INFORMACJAMI PRZEKAZANYMI PRZEZ MOJE DZIECKO I NINIEJSZYM UDZIELAM ZEZWOLENIA DLA fow.hk.pl NA PRZECHOWYWANIE TYCH INFORMACJI.
PRZYJMUJĘ DO WIADOMO¦CI, ŻE TE INFORMACJE MOGˇ BYĆ ZMIENIONE W KAŻDEJ CHWILI PO WPISANIU HASŁA.
ROZUMIEM, ŻE W KAŻDEJ CHWILI MOGĘ ZARZˇDAĆ USUNIĘCIA TYCH INFORMACJI Z fow.hk.pl .

Rodzic lub Opiekun
(wpisz swoje imię i nazwisko): _____________________

(podpis): __________________

Data: _______________

------------------------------ CIĘCIE ------------------------------

Kiedy administrator otrzyma powyższy formularz przez fax lub pocztę twoje konto zostanie aktywowane.

Nie zapomnij swojego hasła, ponieważ zostało zakodowane w naszej bazie danych i nie będziemy mogli go odzyskać. Je¶li jednakże zapomnisz hasła możesz otrzymać nowe, które będziesz musiał aktywować w identyczny sposób jak to konto.

Dziękujemy za rejestrację.
i user nie moze sie zalogowac ... jak zrobic zeby normalnie po rejestracji mogl sie odrazu zalogowac ? ( a mimo ze aktywacje mam wylaczona ( tak jak wczesniej wspomnialem , to i tak wysyla mu ten tekst ;\ )

prosze o szybki odpis

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 07 września 2005, 20:53

bo klikasz w link że masz poniżej iluś tam lat. jeśli kliknesz w ten drugi to nic nie zostanie wyslane
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”