Witam,
Zwracam się z prośbą o rozwiązanie następujących problemów forum (wersja 3.3)
1) Liczenie postów użytkowników :
mam nowe forum - użytkownicy dopiero zaczynają wpisywać posty. Mój użytkownik ma prawidłowo liczona ilość postów , przy pozostałych użytkowaniach widnieje nadal cyfra 0 - mimo, że wpisali już kilka wiadomości - gdzie to zmienić , aby posty były liczone?
2) Powiadomienia o nowych wiadomościach:
nie mogę ustawić , aby przychodziły mi powiadomienia o wszystkich nowych wiadomościach na forum : w ustawieniach powiadomień - Ogólne - Obserwowane - mam informację:
Poniżej są wyświetlone obserwowane przez ciebie fora i tematy. Otrzymasz powiadomienie o każdym napisanym w nich nowym poście. Aby zaprzestać obserwacji forum lub tematu, zaznacz pole wyboru obok danego forum/tematu i naciśnij przycisk Nie obserwuj zaznaczonych.
mam okienko "zaznacz" - ale nigdzie nie mam przycisku typu "zatwierdź" - czyli nie mogę zaznaczyć miejsca forum , z którego chcę otrzymywać powiadomienia .
W jaki sposób to włączyć?
Dziękuję za pomoc
Liczenie postów + powiadomienia - prosba o pomoc!
Re: Liczenie postów + powiadomienia - prosba o pomoc!
Cześć,
Ad 1. zajrzyj do tego tematu https://www.phpbb.com/community/viewtop ... p=12887508 (2 post - trzeba zmienić uprawnienia).
Ad 2. Chyba nie można obserwować całego forum, tylko poszczególne tematy. Np. tutaj, na dole, druga ikonka (klucz), kliknij ją i zobaczysz Obserwuj temat. Pojawi się pop up z informacją, że obserwujesz temat. Pod linkiem masz ogólne ustawienia powiadomień ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options
Ad 1. zajrzyj do tego tematu https://www.phpbb.com/community/viewtop ... p=12887508 (2 post - trzeba zmienić uprawnienia).
Ad 2. Chyba nie można obserwować całego forum, tylko poszczególne tematy. Np. tutaj, na dole, druga ikonka (klucz), kliknij ją i zobaczysz Obserwuj temat. Pojawi się pop up z informacją, że obserwujesz temat. Pod linkiem masz ogólne ustawienia powiadomień ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options