Błędy z sidebarem

Pomoc w przypadku kłopotów z rozszerzeniami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Arnaksik
Posty: 5
Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Błędy z sidebarem

Post autor: Arnaksik » 01 września 2017, 13:01

Witam po zainstalowaniu panelu bocznego mam takie oto błędy:

Kod: Zaznacz cały

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 780: key() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 780: current() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 780: Illegal string offset 'FROM'
Ktoś coś pomoże?
Mam włączone do tego Seo urls

wicy
Posty: 160
Rejestracja: 22 października 2010, 10:28

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: wicy » 01 września 2017, 20:43

Nie pomoże bo nie wie co to za jakiś sidebar :P
_________
forgen.pl

Arnaksik
Posty: 5
Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: Arnaksik » 01 września 2017, 22:22

wicy pisze:Nie pomoże bo nie wie co to za jakiś sidebar :P
Tak mój błąd nie podałem


cece74/sidebar

Awatar użytkownika
Cristiano
Posty: 26
Rejestracja: 25 marca 2015, 16:43
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: Cristiano » 02 września 2017, 07:14

Błędy spowodowane są tym, że sidebar nie działa na 3.2. Z tego co widzę to rozszerzenie w dalszym ciągu jest "porzucone" na phpbb.com.

Tutaj masz instrukcję jak ręcznie można dodać panel boczny - https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p14085556

Arnaksik
Posty: 5
Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: Arnaksik » 02 września 2017, 15:44

Cristiano pisze:Błędy spowodowane są tym, że sidebar nie działa na 3.2. Z tego co widzę to rozszerzenie w dalszym ciągu jest "porzucone" na phpbb.com.

Tutaj masz instrukcję jak ręcznie można dodać panel boczny - https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p14085556
co nei działa jak działa naprawione do zamknięcia .

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: Aviator » 02 września 2017, 17:44

Dobry obyczaj nakazuje podzielenia się rozwiązaniem.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Awatar użytkownika
Cristiano
Posty: 26
Rejestracja: 25 marca 2015, 16:43
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: Cristiano » 04 września 2017, 07:55

Pewnie namieszał w eventach.

Arnaksik
Posty: 5
Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Re: Błędy z sidebarem

Post autor: Arnaksik » 09 września 2017, 00:51

Aviator pisze:Dobry obyczaj nakazuje podzielenia się rozwiązaniem.
tak szczerze to po prostu zainstalowałem i uruchomilem i działał :D

ODPOWIEDZ