Advertisement Management błąd przy dodawaniu reklamy

Pomoc przy instalacji i konfiguracji rozszerzeń do phpBB 3.2.x.. Dyskusje na ich temat oraz baza dodatków i spolszczeń.
tomphoto
Posty: 10
Rejestracja: 24 października 2018, 10:25

Advertisement Management błąd przy dodawaniu reklamy

Post autor: tomphoto » 03 listopada 2018, 15:31

W PA po kliknieciu add new
wyrzuca błąd, mieliście taki problem ?
Fatal error: Uncaught exception 'Symfony\Component\Routing\Exception\RouteNotFoundException' with message 'Unable to generate a URL for the named route "phpbb_ads_visual_demo" as such route does not exist.' in /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/cache/production/url_generator.php:50 Stack trace: #0 /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/phpbb/routing/router.php(168): phpbb_url_generator->generate('phpbb_ads_visua...', Array, 1) #1 /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/phpbb/routing/helper.php(148): phpbb\routing\router->generate('phpbb_ads_visua...', Array, 1) #2 /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/phpbb/controller/helper.php(114): phpbb\routing\helper->route('phpbb_ads_visua...', Array, true, false, 1) #3 /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/ext/phpbb/ads/controller/admin_controller.php(198): phpbb\controller\helper->route('phpbb_ads_visua...', Array) #4 /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/ext/phpbb/ads/controller/ in /home/akwarysc/domains/akwarysci.com/public_html/forum/cache/production/url_generator.php on line 50

vader
Moderator
Posty: 735
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Advertisement Management błąd przy dodawaniu reklamy

Post autor: vader » 03 listopada 2018, 17:01

Z folderu cache usuń wszystkie pliki oprócz .htaccess i index.html

tomphoto
Posty: 10
Rejestracja: 24 października 2018, 10:25

Re: Advertisement Management błąd przy dodawaniu reklamy

Post autor: tomphoto » 05 listopada 2018, 08:26

tak też zrobiłem, i po tym forum się "wywala"

vader
Moderator
Posty: 735
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Advertisement Management błąd przy dodawaniu reklamy

Post autor: vader » 05 listopada 2018, 09:04

To zmień nazwę folderu Cache na np Cache_. Wtedy skrypt sam stworzy nowy folder cache, wtedy stary folder Cache_ możesz usunąć.

tomphoto
Posty: 10
Rejestracja: 24 października 2018, 10:25

Re: Advertisement Management błąd przy dodawaniu reklamy

Post autor: tomphoto » 05 listopada 2018, 11:14

Dziękuje za pomoc, udało się

ODPOWIEDZ