Witam. Chce zrobic sobie strone www i poszukuje dobrego systemu newsow. Znalazlem co prawda kilka ale jakos nie sa zbyt dobre takie jakie bym chcial. Przegladalem tez inne strony www i trafilem na fajny system newsow na stronie phpbb2, czy ktos mi moze powiedziec jak sie tamten system newsow nazywa ? albo podac mi linik do bardzo podobnego sytemu newsow ?
Chce sobie na stronie mojej dodawac newsy i zeby inni mogli je komentowac.
Czy ktos mi moze pomoc odnalesc takie system newsow ?
System newsow na strone www
Re: System newsow na strone www
hmm..., ale chyba bardziej ladniejszy jest ten co na phpbb2, tylko niewiem jak on sie nazywa.
Byl chyba tez taki gdzies podobny z dostepem do panelu admina gdzie mozna bylo wszystko ustawic.
Tylko jak on sie nazywal, moze ktos wie ? Wlasnie ten mi sie najbardziej podoba i jest estetyczny.
Byl chyba tez taki gdzies podobny z dostepem do panelu admina gdzie mozna bylo wszystko ustawic.
Tylko jak on sie nazywal, moze ktos wie ? Wlasnie ten mi sie najbardziej podoba i jest estetyczny.
Nawet nie sprawdziłeś dokładnie. PsNews posiada system szablonów, panel do zarządzania również.
Chodzi Ci o phpbb2.pl? Oni mają własny system.Darom pisze:hmm..., ale chyba bardziej ladniejszy jest ten co na phpbb2, tylko niewiem jak on sie nazywa.
a jest gdzies taki bardzo podobny ? - wiem ze tak, ale niemoge go odnalesc bo niepamietam jego nazwy
A co za problem "ubrać" to sobie w CSS? Wystarczy podstawowa znajomość.
Przetestuj różne skrypty z tej strony, którą Ci podałem. Może chodzi Ci o jakiegoś CMS-a (system zarządzania treścią)?
Przetestuj różne skrypty z tej strony, którą Ci podałem. Może chodzi Ci o jakiegoś CMS-a (system zarządzania treścią)?
we3b ok dzięki juz znalazłem, chodziło mi o system newsow o nazwie CuteNews