szablony na www z podswietlanym menu pionowym

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
Bebolek

szablony na www z podswietlanym menu pionowym

Post autor: Bebolek » 20 sierpnia 2007, 22:41

Szukam jakis ciekawych i dobrych szablonow na strone www z podswietlanym menu pionowym
w kolorze czerwonym, niestety nie umie sam takiego tworzyc zatem, moze mi ktos zgodzi sie podac mi linka do takich szablonow ?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 21 sierpnia 2007, 10:05

[google]flash templates[/google], [google]szablony flash[/google], [google]darmowe szablony stron[/google].

Bebolek

Post autor: Bebolek » 21 sierpnia 2007, 10:46

Hej DARO jak jesteś taki bogaty to możesz mi któryś z tych szablonów zakupić :!: :!: :!:
Ewentualnie byłbym dzięczny za linka do darmowych szablonów :!:
Jeszcze jakbym miał takie menu podświetlane jak jest na phpbb2 to byłoby fajnie bo na takim mi zależy konkretnie :-)

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 21 sierpnia 2007, 13:21

Bebolek pisze:Hej DARO jak jesteś taki bogaty to możesz mi któryś z tych szablonów zakupić Exclamation Exclamation Exclamation
Ewentualnie byłbym dzięczny za linka do darmowych szablonów Exclamation
Jeszcze jakbym miał takie menu podświetlane jak jest na phpbb2 to byłoby fajnie bo na takim mi zależy konkretnie
Ciekawe czy ty byś zrobił coś takiego za darmo :) Wątpię czy znajdziesz dobry darmowy szablon. Najlepiej samemu to zrobić, wtedy będzie miał za darmo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne dyskusje”