co się stało ?

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
Bebolek

co się stało ?

Post autor: Bebolek » 18 marca 2007, 13:58

Powiedzcie mi prosze, co się stało z serwisem phpbb.com i czemu ich strona http://www.phpbb.com nie działa, tj. zamiast forum wlacza sie jakis obrazek, dlaczego ? I pod jakim adesem to forum teraz istnieje ?

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Post autor: Betrayal » 18 marca 2007, 14:24

Awaria serwera phpbb.com :) Nie wiemy, kiedy się wszystko uporządkuje ;)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 18 marca 2007, 21:56

na phpbb.com wielkie odliczanie. za 37 minut coś sie stanie. pytanie co :D ??

proponuje dla pewności wyłączyć wszystkie fora phpbb i zrobić sobie ich kopie. bo główna siedziba podobno wysyła wirusa do sieci kasującego wszystkie fora phpbb. ja właśnie kopiuje baze sql. pliki mi nie potrzebne ale baze musze mieć.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Post autor: Betrayal » 18 marca 2007, 22:02

Albo RC1 albo włączenie phpbb.com

Ja myślę, że awaria to była przykrywka pod odnowienie strony i kowersję forum :)

Dzięki za ostrzeżenie, mateusz

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 19 marca 2007, 10:16

i jak wam się podobają zmiany ??

w sume tylko graficzne. z wielkich nadzieji na nową wersje 3.0 nicic :D

mialem racje co do wirusa. z tego co wiem na teraz zniknelo około 40% for phpbb. radze sprwdzać wasze. wirus moze jezcze nie doszedł wszędzie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 19 marca 2007, 15:15

Fajnie, że phpbb.com już wróciło :D Myślałem, że stać ich na coś lepszego. Nie pasuje mi to zdjęcie planety w topie :| Też liczyłem, że wydadzą RC1, no ale się przeliczyłem :/ Styl forum też za bardzo mi nie przypadł do gustu, a szczególnie viewtopic. Pewnie to kwestia przyzwyczajenia, ale cóż. Prawie 4000 osób online się utrzymuje cały czas :)
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne dyskusje”