problem z php?
problem z php?
Witam jaki jest skrypt php do odsyłaczy, żeby mi tylko otwierało strone w stronie:P...
Tzn. mam np. menu i tam treść strony: mam na imie ktos tam mam iles tam lat i chodze do jakiejs tam szkoly, i teraz wybieram z menu np. news i sie pojawia: dzisiaj nastapi otwarcie czegos tam..., ale menu zostaje i wszystko tylko treść sie zmienia jak to zrobic??
Tzn. mam np. menu i tam treść strony: mam na imie ktos tam mam iles tam lat i chodze do jakiejs tam szkoly, i teraz wybieram z menu np. news i sie pojawia: dzisiaj nastapi otwarcie czegos tam..., ale menu zostaje i wszystko tylko treść sie zmienia jak to zrobic??
Kod: Zaznacz cały
<?php
include("bleble/vle.php");
?>Zapraszam na Forum komputerowe
Darmowe pozycjonowanie. Nie zwlekaj!
podałem przykładową ścieżkę do katalogu, to masz zmienić:a tam gdzie blabla to co ma byc?
Kod: Zaznacz cały
bleble/vle.phpZapraszam na Forum komputerowe
nie rozumiem. jesli ma być link to zwykły html a jeśli ma bo wyświetlać skrypt php to wsadzamy go w echo i po sprawie
echo "<a href=blebleble/plik.php>opis</a>";
to coś wyświetli link do innej strony.
echo "<a href=blebleble/plik.php>opis</a>";
to coś wyświetli link do innej strony.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
tutaj masz pełna racjedziolecki pisze: wy chyba nie wiecie o co mi chodzi
skoro ma się zmieniac środek to muisz ten fragment wsadzic w iframe albo inne tego typu ramki. wtedy w łączu robisz odwolanie do tej ramki i wyswietla sie w wybranym miejscu
kurshtml.boo.pl - tekst o ramkach
za chamstwo. blok i ost.