Problem z zalogowaniem

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
Konrad89

Problem z zalogowaniem

Post autor: Konrad89 » 23 czerwca 2006, 00:07

Mam problem zalogowaniem się przez total comandera 5.51 na swoją stronkę. Jest to pierwsze logowanie. Zawsze miałem z tym problem. Wpisuje wszystko poprawnie, lecz mimo to wyskakuje mi że login bądź hasło jest niepoprawne. Prubowałem wszystkich możliwości i nie powiodło się. Nie jest to moje pierwsze forum ale tak dawno nie zrobiłem żadnego ze zapomniałem jak uporać się z tym problemem. Mam nadzieję ze ktoś mi pomoże. W jakiej postaci powinna byś "sesja", "nazwa hosta"i "Użytkownik"?? Z tego co pamętam to tylko te rubryki się wypałnia nie licząc hasła. Proszę o pomoc.

P.S. Proszę o usunięcie tematu. Chwilę się spiełem i dałem radę :). Sorka za zaśmiecanie.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 23 czerwca 2006, 09:22

Konrad89 pisze:Mam problem zalogowaniem się przez total comandera 5.51 na swoją stronkę.
gratuluje tego zdania. i chyle czoło przed geniuszem który przy pomocy TC loguje się na strone.

PS dlaczego nie ma raportowania ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 23 czerwca 2006, 09:44

PS dlaczego nie ma raportowania ??
Bo daro z nowym stylem wgrał nowe forum i zapomniał w modyfikacjach dodać raportowania postów :) Zagadam do niego na GG o tym modzie.

Zablokowany

Wróć do „Ogólne dyskusje”