JEstem poczatkujacy

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
bulinator
Kontakt:

JEstem poczatkujacy

Post autor: bulinator » 23 marca 2006, 21:59

Po pierwsze szukam czegos takiego gdzie mogłbym umieszczac swoje zdjecia na necie i aby maiały dostep do niego tylko pzrzez mnie upowaznione osoby. Ktos mi polecil phpBB gdyz jest tam podobno galeria i moge stworzyc strone z hasłem gdzie tylko ja bede miał dostep i osoby przeze mnie do tego upowaznione
Moze ktos mi wyjasnic od A do Z jak to zrobic na stronie chce przechowywac tylko swoje zdjecia z krótkimi opisami jaki serwer wybrac i co dalej zrobic a jezeli istniej juz gdzies taki post prosze o przesłąnie mi linku do niego gdzyz ja nie umiałem znalezc oto moj adres email
byulinator@o2.pl

Blak
Kontakt:

Post autor: Blak » 24 marca 2006, 18:18

Chyba chodzi o to - http://www.phpbb2.pl/download.php?d=200 mam nadzieję że to jest to.

Awatar użytkownika
Kejter
Kontakt:

Post autor: Kejter » 27 marca 2006, 20:46

aod1 pisze:Chyba chodzi o to - http://www.phpbb2.pl/download.php?d=200 mam nadzieję że to jest to.

Tylko może niech zainstaluje przema co by się pózniej niemęczył z wgrywaniem modyfikacji albumu :wink:

Awatar użytkownika
EmoticaL
Kontakt:

Post autor: EmoticaL » 30 czerwca 2006, 15:20

Człowieku, phpBB to jest skrypt, którym stworzysz forum... A jeżeli szukasz samej galerii, to sa skrypty z samą galeria i takie mody do tego można doinstalować, a phpBB sie nie zajmuj...

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 30 czerwca 2006, 21:57

człowieku nie baw się w archeologa i to w dodatku dopisując posty bez znaczenia

//Blok - TrAvIkK
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Ogólne dyskusje”