easyisp-oszuści

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
gostek_
Kontakt:

easyisp-oszuści

Post autor: gostek_ » 27 lutego 2006, 19:41

Jak w temacie. Odradzam wszystkim korzystania z ich usług. Oferta wygląda ciekawie niestety serwer ciągla padał--zdaża się niestety i to mogę zrozumieć.
Kontaktowałem się z nimi i poinformowałem że zmieniam serwer i bardzo ładnie mnie zapewniano że moja nadpłata zostanie zwrócona tylko żebym uprzedził z jakim dniem chcę zawiesić konto.
I tu problemy
Z serwera już nie korzystam i 3 razy im to zgłaszałem i na pytania na temat częściowego zwrotu nie otrzymałem odpowiedzi. To już tydzień jak pisałem najpierw do BOKu a potem do Admina. Wcześniej kontakt był cacy a teraz olewka!
A serwer na moim koncie dalej działa :roll:

Lepiej omijajcie ich z daleka bo gdy zaczniecie mieć problemy oni zaczną Was olewać

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 28 lutego 2006, 14:16

Z tego co słyszałem to dobry serwer, ale jak mówisz chyba się zmienili ;)

gostek_
Kontakt:

Post autor: gostek_ » 03 marca 2006, 07:36

Serwer od początku był wadliwy. Tego się nie czepiam bo to raczej "nieumyślne"
Wnerwiła mnie ta zagrywka z kosztami którą opisałem ale o dziwo to naprawili (wczoraj). Widać zaglądają na strony tego typu i wyczytują opinię na własny temat.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 03 marca 2006, 13:14

gostek_ pisze:Widać zaglądają na strony tego typu i wyczytują opinię na własny temat.
Dużo hostingów zagląda na różne strony i czyta opinie innych. W firmie są nawet osoby, które poszukują "negatywnych" opinii na temat hostingu itp. Do mnie też kilka e-mail'i przychodzi z zapytaniem czemu piszę coś negatywnego o "ich" serwerze, jak to jest nieprawda :)
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne dyskusje”