Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

rad77

  • Posty: 373
  • Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
  • Lokalizacja: Mielec

Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post20 lipca 2017, 12:01

A kiedyś pokazywały się
Wersja forum 3.0.12
Offline

vader

  • Posty: 342
  • Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post20 lipca 2017, 13:06

Po pierwsze nie wspieramy już wersji phpBB 3.0.x. Zalecam aktualizację do co najmniej 3.1.11 a najlepiej 3.2.1
Offline

rad77

  • Posty: 373
  • Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
  • Lokalizacja: Mielec

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post20 lipca 2017, 18:21

Chętnie bym aktualizował ale muszę mieć menedżera reklam a nie mam
Offline

annastach

  • Posty: 1
  • Rejestracja: 21 lipca 2017, 09:23

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post21 lipca 2017, 09:25

A dokonałeś jakiś zmian w ostatnim czasie? Może brakuje aktualizacji, a może coś usunąłeś
Offline

vader

  • Posty: 342
  • Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post21 lipca 2017, 10:22

Spróbuj sobie dodać nowy znacznik YT (jub jakkolwiek go nazwiesz) > https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p13870586

Powinno działać :)
Offline

rad77

  • Posty: 373
  • Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
  • Lokalizacja: Mielec

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post21 lipca 2017, 10:49

annastach pisze:A dokonałeś jakiś zmian w ostatnim czasie? Może brakuje aktualizacji, a może coś usunąłeś

Zmiana była taka;
Forum jest teraz szyfrowane protokołem SSL

Wróć do Ogólne dyskusje

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość