Wasza przeglądarka
Wasza przeglądarka
Witam. Jakiej przeglądarki używacie? Ja mam na kompie FF2, Opere, IE która się otwiera 15 min ze względu na dodatki, oraz Safari. Obecnie najczęściej używam FF, bo ma wygodny interface z zakładkami.
Re: Wasza przeglądarka
FF2 oczywiście i nic więcej 
Ja również zainstalowane mam kilka: IE7, Opera9 i FF2, aczkolwiek na codzień korzystam z FF, a pozostałych używam tylko do testowania moich wytworów 
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
To zaktualizuj do RC1
IE 8.0
i aby podczas pisania polukać jak to wygląda na czymś innym mam płonącego liska
i aby podczas pisania polukać jak to wygląda na czymś innym mam płonącego liska
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
- Firefox 3.0 RC1
- Opera 9
- IE7 lub program IETester
- Konqueror (jeśli pracuję na Linuksie)
- Opera 9
- IE7 lub program IETester
- Konqueror (jeśli pracuję na Linuksie)
Ja po formacie to zawsze instaluje Firefoxa, ale z czasem (do testownia) muszę doinstalować pozostałe. Obecnie mam: Firefox 3 RC1, Opera 9.5 Beta2, Internet Explorer 7.
Na pewno wiecie, że nadal najpopularniejszą przeglądarką jest Internet Explorer, drugie miejsce z tendencją zwyżkową, zajmuje bardzo lubiany Firefox, na trzecim jest Opera. Na co dzień zajmuję się tworzeniem serwisów internetowych, dlatego, aby zadowolić jak najszerszą rzeszę odwiedzających, korzystam ze wszystkich wspomnianych przeglądarek (głównie w celach testowych). Z racji, że pracuję w środowisku Windows, najczęściej otwieram IE, jednak gdy ze spokojem chcę posurfować, używam wtedy Operę. FF cenię za dynamiczny rozwój i ogromne wsparcie techniczne.
IE 8 Beta 1
FF 2 + greasemonkey - jako domyślna
Opera 9.26
Safari 3 beta czekam na stabilną wersie i prawdopodobnie przeskoczy na domyślną chyba że FF3 mię urzeknie
gdyby wszystkie były kompatybilne ...
FF 2 + greasemonkey - jako domyślna
Opera 9.26
Safari 3 beta czekam na stabilną wersie i prawdopodobnie przeskoczy na domyślną chyba że FF3 mię urzeknie
gdyby wszystkie były kompatybilne ...
Firefox 3 RC 2
Ciągle uaktualniam.
IE 7, z powodu iż nie mogę go odinstalować...
Ciągle uaktualniam.
IE 7, z powodu iż nie mogę go odinstalować...