P.S. Proszę o usunięcie tematu. Chwilę się spiełem i dałem radę
Problem z zalogowaniem
Problem z zalogowaniem
Mam problem zalogowaniem się przez total comandera 5.51 na swoją stronkę. Jest to pierwsze logowanie. Zawsze miałem z tym problem. Wpisuje wszystko poprawnie, lecz mimo to wyskakuje mi że login bądź hasło jest niepoprawne. Prubowałem wszystkich możliwości i nie powiodło się. Nie jest to moje pierwsze forum ale tak dawno nie zrobiłem żadnego ze zapomniałem jak uporać się z tym problemem. Mam nadzieję ze ktoś mi pomoże. W jakiej postaci powinna byś "sesja", "nazwa hosta"i "Użytkownik"?? Z tego co pamętam to tylko te rubryki się wypałnia nie licząc hasła. Proszę o pomoc.
. Sorka za zaśmiecanie.
gratuluje tego zdania. i chyle czoło przed geniuszem który przy pomocy TC loguje się na strone.Konrad89 pisze:Mam problem zalogowaniem się przez total comandera 5.51 na swoją stronkę.
PS dlaczego nie ma raportowania ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.