Mam ogólne problemy z administracją na moim forum.
Zaczne od szybkiej rejstracji, a mianowicie zrobiłem sobie na forum szybką rejstrację
kolega się rejstrował to wyskoczyło mu i mi też bo chciałem sprawdzić to
ale konto zostało założoneFailed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
Następny mój problem jest z avatarami, jak je włączyć ? to wiem ale jak dodaje to wyskaują jakieś błedy
ten błąd wyskakuję gdy chce wysłac obrazek z mojego kompaWarning: move_uploaded_file(./images/avatars/929203163431775a47c84c.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 241
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/mnt/tmp/phpd0uayM' to './images/avatars/929203163431775a47c84c.jpg' in /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/usercp_avatar.php on line 241
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:241) in /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/page_header.php on line 475
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:241) in /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/page_header.php on line 477
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/usercp_avatar.php:241) in /mnt/storage/users/m/4/r/m4rki/phpBB2/includes/page_header.php on line 478
i może macie jakąś stronke z galeriami gdzie są jakieś fajne avatary?
kolejny błąd przy wysyłaniu pw, przed chwilą wysłałem pw i wyskoczylo
mam jeszcze problem z dodaniem pewnego moda http://www.phpbb2.pl/download.php?d=391Błąd Ogólny
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
łaczenie postów w instalacji pisze, żeby zamienić jeden tekst na inny czy kod nie wiem jak to nazwać, a ja wogóle nie mam ani tego pierwszego tekstu w posting.php to jak ja to mam zamienić?
Jeśli będe mial jakis problem napisze, chciałbym jak najszybszą odpowiedź uzyskać
Szukałem troche tutaj po forum ale jakoś słabo mi to poszlo ;( i nie znalazłem odpowiedzi
Pozdrawiam i dzięki z góry za pomoc