Jaki błąd podczas usuwania tematu

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.2.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i rozszerzeniami.
Awatar użytkownika
Lutmark
Posty: 36
Rejestracja: 07 października 2017, 20:18
Kontakt:

Jaki błąd podczas usuwania tematu

Post autor: Lutmark » 07 października 2017, 20:23

Podczas usuwania tematu pojawia się taki o to błąd: phpbb3 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/language/language.php on line 372: vsprintf(): Too few arguments

Moja wersja to: 3.2.1

vader
Posty: 365
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Jaki błąd podczas usuwania tematu

Post autor: vader » 08 października 2017, 08:03

Jaka masz wersje stylu? Nazwa i wersja

Awatar użytkownika
Lutmark
Posty: 36
Rejestracja: 07 października 2017, 20:18
Kontakt:

Re: Jaki błąd podczas usuwania tematu

Post autor: Lutmark » 08 października 2017, 08:35

Canvas 1.2.0 niestety autor stylu już nie prowadzi wsparcia ponieważ nie jest już w sprzedaży.

vader
Posty: 365
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Jaki błąd podczas usuwania tematu

Post autor: vader » 08 października 2017, 09:11

Zakładam, że tutaj jest problem, bo zdarzało się już tak w przeszłości.

Awatar użytkownika
Lutmark
Posty: 36
Rejestracja: 07 października 2017, 20:18
Kontakt:

Re: Jaki błąd podczas usuwania tematu

Post autor: Lutmark » 08 października 2017, 09:13

Wiesz ale to zbytnio mi nie przeszkadza ponieważ temat normalnie mogę usunąć tylko błąd napis błędu się wyświetla.

ODPOWIEDZ