Styl latte_red

Dyskusje na temat modyfikowania i tworzenia stylów do phpBB 3.1.x oraz spraw związanych z szablonami, motywami i zestawami obrazków.
przemocj
Posty: 1
Rejestracja: 10 grudnia 2015, 17:45

Styl latte_red

Post autor: przemocj » 10 grudnia 2015, 17:53

Witam

Moje forum - http://www.gsm-forum.ugu.pl

Mam problem, otóż zainstalowałem najnowszy skrypt phpbb 3.1.6 i pod niego odpowiedni
styl o nazwie latte_red.

Problem polega na tym że chciałbym zedytować z lekka całą stopkę ale nie mam pojęcia w którym pliku znajduje się stopka
próbowałem w styles/latte_red/template/overall_footer.html zedytowałem cały ten plik i nadal na forum jest to samo dlaczego w czym tkwi problem?
Z góry dzięki za pomoc.

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Styl latte_red

Post autor: Aviator » 11 grudnia 2015, 14:44

Odśwież szablony stylu.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

ODPOWIEDZ