Edycja stopki

Dyskusje na temat modyfikowania i tworzenia stylów do phpBB 3.1.x oraz spraw związanych z szablonami, motywami i zestawami obrazków.
Mecenas
Posty: 60
Rejestracja: 18 listopada 2012, 21:42
Kontakt:

Edycja stopki

Post autor: Mecenas » 22 marca 2015, 15:00

W ktorym pliku jest mozliwosc edycji stopki. Według tematow z forum do wersji 3.0 mozna bylo edytowac plik footer z tego co pamietam czy w wersji 3.1 rowniez jest tam mozliwosc?

travel
Posty: 276
Rejestracja: 21 stycznia 2012, 12:38
Lokalizacja: phpBB 3.2

Re: Edycja stopki

Post autor: travel » 22 marca 2015, 21:17

Bez zmian w 3.1.x.

haselblad
Posty: 2
Rejestracja: 25 maja 2017, 19:19

Re: Edycja stopki

Post autor: haselblad » 25 maja 2017, 19:23

Zrobiłem edycje stopki. Wszystko fajnie wygląda ale jak użytkownik się wyloguję to mój wpis który dodałem znika ;/ dostępny jest jedynie po zalogowaniu. Macie jakiś pomysł na to?

Aviator
Administrator
Posty: 2089
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Edycja stopki

Post autor: Aviator » 25 maja 2017, 19:43

Wstaw do postu cały kod swojego pliku wskaże Ci gdzie popełniłeś błąd.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

haselblad
Posty: 2
Rejestracja: 25 maja 2017, 19:19

Re: Edycja stopki

Post autor: haselblad » 25 maja 2017, 20:49

Plik edytowany to styles/prosilver_se/template/overall_footer.html. Zastanawia mnie jedna rzecz bo używam stylu prosilver_se i jest tam nie wiele plików do edycji. Większość znajduje się w stylu prosilver

Kod: Zaznacz cały

	<div class="copyright">
		<!-- EVENT overall_footer_copyright_prepend -->
		{CREDIT_LINE}
		<!-- IF TRANSLATION_INFO --><br />{TRANSLATION_INFO}<!-- ENDIF -->
		<!-- EVENT overall_footer_copyright_append -->
		<!-- IF DEBUG_OUTPUT --><br />{DEBUG_OUTPUT}<!-- ENDIF -->
		<!-- IF U_ACP --><br /><strong><a href="{U_ACP}">{L_ACP}</a></strong>
		<br><strong><a href="http://XXXXXXXX.pl/">XXXXXXXXXXXX/a></strong><!-- ENDIF -->
	</div>

Aviator
Administrator
Posty: 2089
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Edycja stopki

Post autor: Aviator » 29 maja 2017, 23:25

<!-- ENDIF --> daj przed swoim kodem
haselblad pisze:Zastanawia mnie jedna rzecz bo używam stylu prosilver_se i jest tam nie wiele plików do edycji. Większość znajduje się w stylu prosilver
A z jakiego stylu dziedziczy styl Prosilver SE?
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

ODPOWIEDZ