Żaden doatkowy styl prócz default nie wyświetla się

Pomoc i dyskusje na temat stylów do phpBB 3.1.x. Baza dodatków, tłumaczeń oraz stylów stworzonych przez użytkowników forum.
Konrad27
Posty: 1
Rejestracja: 29 stycznia 2017, 15:18

Żaden doatkowy styl prócz default nie wyświetla się

Post autor: Konrad27 » 29 stycznia 2017, 15:29

Witam,

stawiam sobie forum pod domena: http://forum.brodologia.pl/
Styl podstawowy to prosilver.
Wgrałem dodatkowy styl we_clearblue i zaczałem go modyfikować (pliki .css i .html).
Po modyfikacji htmli nie było widać zmian i tutaj niestety zrobiłem chyba bład... mianowicie bez konsultacji z internetem usunałem wszystkie pliki z folderu /cache
Od tego momentu żaden styl oprócz defaultowego prosilver nie działa...
W logach nic nie widzę, każda strona dodtkowego stylu sypie błędem 503.
Każdy nowo wgrany styl też nie działa, więc to nie problem błędu po moich modyfikacjach w html...

Pliss helpp!!!

Saluto
Posty: 2
Rejestracja: 25 marca 2016, 14:36

Re: Żaden doatkowy styl prócz default nie wyświetla się

Post autor: Saluto » 29 stycznia 2017, 20:19

Konrad27 pisze:Witam,

stawiam sobie forum pod domena: http://forum.brodologia.pl/
Styl podstawowy to prosilver.
Wgrałem dodatkowy styl we_clearblue i zaczałem go modyfikować (pliki .css i .html).
Po modyfikacji htmli nie było widać zmian i tutaj niestety zrobiłem chyba bład... mianowicie bez konsultacji z internetem usunałem wszystkie pliki z folderu /cache
Od tego momentu żaden styl oprócz defaultowego prosilver nie działa...
W logach nic nie widzę, każda strona dodtkowego stylu sypie błędem 503.
Każdy nowo wgrany styl też nie działa, więc to nie problem błędu po moich modyfikacjach w html...

Pliss helpp!!!

Forum widzę i tak jest czyste...więc wgraj nowe od początku i po sprawie...a na przyszłość rób kopię forum
oraz plików ważniejszych skryptu, przed różnymi modyfikacjami w stylach...etc.

ODPOWIEDZ