byc może nie ejstem zbyt wprawny jeszcze w obdsludze forum od strony moderatora i stąd problem. Gdy próbuje przenieśc post z watku do watku ( tematu) to system wymaga ode mnie podania ID termatu, do którego chcę ten post przenieść ( lisdta rozwijana z numerkami ). Nie mogę :
1.znaleźć Id tematów juz isniejących
2. czy nie daloby sie tak tego ustawić, by mozna było przewnoisic po prostu w/g tytułów?..( niby jest obok listy link - znajdź temat- lecz nie powoduje on przeniesienia postu a tylko otwarcie wybranego tematu.
Albo cos źle robię. Może mnie ktoś wspomóc w powyższej kwestii ?
moderacja-przenoszenie postów
Re: moderacja-przenoszenie postów
Jak wchodzisz w dany temat, do którego chcesz przenieść ów post, to masz (o ile nie masz seo moda, to na pewno), końcówkę typu
, natomiast liczba występująca po "t" (w tym przypadku 16969) jest to ID tematu
f=119&t=16969 gdzie liczba po "f", szczerze powiem nie wiem co oznacza, ale chwilę poprzeglądałem forum i bodajże jest to ID działu, lecz mogę się mylić Re: moderacja-przenoszenie postów
jest to jakies wyjście...dzieki za podpowiedź. Ale, nie ukrywajmy , takie troche działanie "nie wprost "..a powinno byc prościej jednak
..
Spróbuj ręcznie wydzielić i połączyć posty z tematami.
Tam żaden nr ID tematu nie jest wymagany.
W panelu moderacji znajdziesz stosowne opcje.
Tam żaden nr ID tematu nie jest wymagany.
W panelu moderacji znajdziesz stosowne opcje.
dzięki za porady!!..jakos trzeba sobie radzić ręcznie własnie. A przecież przenoszenie postów to calkowita normalność moderacyjna więc aż dziwne, że nie znajduje to prostego rozwiązania w konstrukcji forum...