Skrypt na losowanie

Forum poświęcone skryptom, językom programowania, serwerom i hostingowi, domenom itp.
Gandzior

Skrypt na losowanie

Post autor: Gandzior » 03 marca 2012, 23:05

Witam ! Mam postawione forum na xaa.pl z PHPBB ;)
Potrzebował bym takiego skryptu który z listy kilkunastu miast np. 30, wylosował 5 ;) np. Warszawa, Poznań, Kraków, Szczecin, Koszalin, Słupsk, Kołobrzeg, Wejcherowo itd . I z tych miast wylosuje mi np. Koszalin, Warszawe,Szczecin,Wejcherowo,Poznań .

Potrzebował bym 3 takie skrypty jeden na Polskę, 2 na Europę i 3 na cały świat . Oczywiście liste potrzebnych miast już mam . Tylko brak takiego skryptu . Jeśli ktoś mógłby mi pomóc bardzo był bym wdzięczny, chciałbym takowy skrypt oraz instrukcję jak zrobić aby działał on na forum, Chciałbym aby było to zrobione tak że jest przekierowanie na stronę z tym skryptem, tabelka z wyborem losowania czyli czy to mają być miasta z Polski, Europy czy Świata i następuję losowanie po wylosowaniu wyświetla się kod, który po skopiowaniu wyświetla się ładnie w ramce na forum . Czy ma ktoś takie coś ? Lub ma ochotę takie coś zrobić + napisać instrukcje jak by zrobić aby to wyglądało tak jakbym chciał ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Webmastering”