webd.pl
webd.pl
Witam mam pytanie na ile by mi starczyl hosting na webd.pl ten Hosting Mini?? i czy wogole sie oplaca??
Re: webd.pl
Ciężko powiedzieć na ile by Ci starczył ten hosting. To zależy w dużej mierze od ruchu na forum itd.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
a da sie okreslic na ile postow lub uzytkownikow by starczylo??:D
Yyy... nie? ;>
To nie zależy tylko od tego, ale także np. czy będę siedzieli na jakimś shoutboxie, ile będzie odsłon strony/podstron, to wszystko wpływa na znikanie transferu.
To nie zależy tylko od tego, ale także np. czy będę siedzieli na jakimś shoutboxie, ile będzie odsłon strony/podstron, to wszystko wpływa na znikanie transferu.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
możecie mi polecić jakiś dobry tani hosting na forum ktore zaczyna??:D (chodzi mi o to zeby bylo tanie bo nie wiem czy forum bedzie mialo duzo uzytkownikow i postów)
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Wsparcie phpBB PL !!
ale na tym glownet.pl to jest troche chyba mało mijsca i transferu miesiecznego na tym mini??
a może wytłumaczysz mi jaka jest roznica miedzy miejscem a transferem miesiecznym?
a może wytłumaczysz mi jaka jest roznica miedzy miejscem a transferem miesiecznym?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
1GB miejsca na dysku i 10GB transferu wydaje Ci sie za mało?? W miesiąc w życiu nie zużyjesz 10GB, chyba żebyś miał spory ruch na forum albo strasznie 'ciężki' styl itp itdarek94 pisze:ale na tym glownet.pl to jest troche chyba mało mijsca i transferu miesiecznego na tym mini??
Na forum, które dopiero rusza, 10GB transferu mc to jest aż nadto!
ban na google/wikipedia??arek94 pisze:a może wytłumaczysz mi jaka jest roznica miedzy miejscem a transferem miesiecznym?
Wsparcie phpBB PL !!
a nie znasz hostingu gdzie jest okres rozliczeniowy miesieczny??:D
-
kredytator.pl
webd.pl mają kiepskie serwery, strony na cms-ach sie tną strasznie. Nie polecam.
Lepszy jest linuxpl.com na którym mam stronę.
Lepszy jest linuxpl.com na którym mam stronę.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2011, 01:01 przez Widmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Reklama jest zbędna ;)
Powód: Reklama jest zbędna ;)
-
Ilmukah
kredytator.pl, ciebie to bóg opuścił albo pracujesz dla linuxpl.com. Człowieku to co napisałeś o webd.pl to same bzdety widzę że nie masz pojęcia o temacie.
Ja z webd.pl mam bardzo dobre wspomnienia. Miałem tam konta dwa razy. Za pierwszym razem przez dłuższy okres czasu działało tam phpBB2. Za drugim, miałem witrynę testową. Kiedy nie przedłużyłem ważności konta dostałem telefon czy aby na pewno nie przedłużam. Widać zainteresowanie klientem.
Nie było też problemu z uzyskaniem hostingu sponsorowanego przez webd.pl za wstawienie reklamy.
Nie było też problemu z uzyskaniem hostingu sponsorowanego przez webd.pl za wstawienie reklamy.