pozycjonowanie
pozycjonowanie
jak to jest z pozycjonowaniem. gdy wpisze, część domeny w google z mojej strony, to wyskakuje na 3 miejscu , jednak gdy wpisze fraze która znajduje się na moim forum np. "shrek download" to wtedy jest multum roznych wyników, ale mojej nie ma. nawet, gdy wpisze "nazwa mojego forum, shrek download" to i tak nie znajduje.
Re: pozycjonowanie
Pomyśl, jest milion stron które google może wyświetlić pod daną frazą więc wyświetla te najlepsze w pierwszej 10.
Jeśli nie wynajmiesz firmy, która pozycjonuje strony to nie licz że znane frazy będą twoje.
Jeśli nie wynajmiesz firmy, która pozycjonuje strony to nie licz że znane frazy będą twoje.
Re: pozycjonowanie
Samemu też można wypozycjonować stronę na daną frazę ale to jest spory wysiłek i trzeba wiedzieć jak do tego się zabrać. Jeżeli dana fraza ma dużą konkurencyjność potrzeba wielu wysiłków, aby pobić konkurencję. Dlatego najlepiej uderzać w niszę, bo wtedy jest większa szansa powodzenia.
Witaj! Jeśli poszukujesz sprawdzonych porad komputerowych lub wskazówek z zakresu SEO i SEM, wejdź na mój blog https://techformator.pl - znajdziesz tutaj również darmowe programy.