Kolor czcionki

To forum przeznaczone jest do dyskusji i zgłaszania problemów z modyfikowanym phpBB 2.0.x (np. phpBB2 modified by Przemo).
Awatar użytkownika
Wisnia
Kontakt:

Kolor czcionki

Post autor: Wisnia » 04 stycznia 2007, 21:23

Witam
Mam taki dziwny problem, kolor czcionki jest ustawiony na FFFFFF i wszędzie on działa, ale gdy chce edytować jakies ustawienia załóżmy w jakimś dziale w forum to czcionka jest czarna. Wygląda to tak:

http://img217.imageshack.us/img217/1315 ... ed2gj4.jpg
Tekst zaznaczyłem, aby było wiadomo, iz tam na 100% jest cos napisane gdybym tego nie zrobił nie było by go widać. Nazwa forum także jest, ale jak juz wspomniałem nie widać.

Co mam zrobic, żeby tak nie było?
Obrazek

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 04 stycznia 2007, 21:37

możliwe ze nie wszystkie kolory zmieniłeś. skrawdx jeszcze raz czy w stylach nie ma jakiegoś dodatkowego koloru.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Wisnia
Kontakt:

Post autor: Wisnia » 04 stycznia 2007, 21:53

Dziekuje Ci Mateusz, miałes racje. Nigdy bym nie pomyslał, ze "kolor aktywnych linków" to moze być to. Przez ogrom czasu grzebałem w pliku CSS z mniejszymi lub wiekszymi sukcesami, ale mam jeszcze jeden problem.

Mianowicie, gdy chce dodać załącznik okienko jest białe i tekst także, wygląda to tak:
http://img235.imageshack.us/img235/1588 ... ed3bn9.jpg

Jak zmienic tło okienka?
Obrazek

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 04 stycznia 2007, 22:37

musiał bym zobaczyć styl aby coś powiedzieć dokładniej ale też szukaj w stylu. styl i tam cos takiego jak input i wtedy szukaj bgcolor lub coś podobnego. co doklądnie szukać można odczytać ze stylu ktory jest uzywany aby stworzyc to okienko :D

i tak przy okazji 1 temat = 1 pytanie :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
Wisnia
Kontakt:

Post autor: Wisnia » 04 stycznia 2007, 22:52

Racja, zapomniałem o tej zasadzie. Zrobiłem już nowy temat z moim pytaniem.
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Zmodyfikowane phpBB”