błąd po instalacji forum by Przemo

To forum przeznaczone jest do dyskusji i zgłaszania problemów z modyfikowanym phpBB 2.0.x (np. phpBB2 modified by Przemo).
Ushnark

błąd po instalacji forum by Przemo

Post autor: Ushnark » 12 września 2006, 21:07

No więc mam problem...

zainstalowałem forum na yoyo.pl i po instalacji pokazuje mi takie coś

Kod: Zaznacz cały

Warning: main(): Unable to access ./config.php in /var/www/sites/yoyo.pl/1/g/1g-forum/common.php on line 191

Warning: main(./config.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/1/g/1g-forum/common.php on line 191

Warning: main(): Failed opening './config.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/1/g/1g-forum/common.php on line 191

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/sites/yoyo.pl/1/g/1g-forum/common.php:191) in /var/www/sites/yoyo.pl/1/g/1g-forum/common.php on line 195
to jest phpBB modified v 1.12.5 by Przemo

w check_files pisze, że wszystkie pliki są dobre...

jak już było coś na ten temat to przepraszam i proszę o link do tego tematu.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 13 września 2006, 09:34

sprawdź czmody i czy plik config.php jest poprawny. nie ma nadmiaru spacji i czy sąwszystkie informacje.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Ushnark

Post autor: Ushnark » 13 września 2006, 15:02

teraz wszedłem to na forum weszło... ale jak sie loguje to pusta strona się pojawia, ale loguje... do Panelu wejsc nie moge bo biała strona...

jak sprawdzic czy są poprawne...?

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 13 września 2006, 16:48

Ushnark, sprawdź pliki - widać, że lubisz ten serwer :)
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Zablokowany

Wróć do „Zmodyfikowane phpBB”