Witam
Ootóż mam taki problem ze nie wiem jak zmienić header mojego forum.jestem calkowity new w takich sprawach.zainstalowalem sobie styl CleanFX i bardzo mi się podoba tylko ze chcialem sobie stawić header który juz zrobilem(jest w swf)i nie wiem jak gdzie to skopiowac nie mam zielonego pojącia.wytlumaczcie mi jak to się robi albo dajcie mi linka do jakiegos tutoriala gdzie to jest opisany.podam adres tego forum dal niejasnośći http://www.durieall.ovh.org
Jak to zrobić
polecam otworzyć plik overall_header.tpl i poczytać http://www.kurshtml.boo.pl
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
znalazlem w tym pliku taka linijke znaczy kawalek
i moje pytanie jest takie czy to w tym pliku('overlib.js') jest zapisana ta cała animacja która jest u góry.
Kod: Zaznacz cały
<!-- BEGIN overlib -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="templates/{STYLE_NAME}/overlib.js"><!-- overLIB (c) Erik Bosrup --></script>
<!-- END overlib -->
NIE
albo czyatj wyzej podana strone dokładniej albo szukaj na forum bo o wstawianu swf na forum już było
swego czasu było to bardzo modne zagadnienie
w tym przypadku będe uparty i nie podam rozwiązania na tacy. minimum wysiłku można w swoje forum wsadzić
albo czyatj wyzej podana strone dokładniej albo szukaj na forum bo o wstawianu swf na forum już było
swego czasu było to bardzo modne zagadnienie
w tym przypadku będe uparty i nie podam rozwiązania na tacy. minimum wysiłku można w swoje forum wsadzić
!!
znalaslem http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=2 ... hlight=swf
ale
jest formula juz caje mniej wiecej jak to zrobic tylko ze nie wiem gdzie t a forumule zmienic .to w tym pliku 'overall_header.tpl' czy jakos w kodzie strony.
ale
jest formula juz caje mniej wiecej jak to zrobic tylko ze nie wiem gdzie t a forumule zmienic .to w tym pliku 'overall_header.tpl' czy jakos w kodzie strony.
green9oo pisze:'overall_header.tpl'
mateusz pisze:w tym przypadku będe uparty i nie podam rozwiązania na tacy
mateusz pisze:www.kurshtml.boo.pl