Jak sprawdzic wiadomosci PW
Jak sprawdzic wiadomosci PW
No wlasnie mam forum modified v1.9 by Przemo i chcialbym zobaczyc wiadomosci PW wysylane przez uzytkownikow-jak to zrobic? 
sa co najmniej 2 możliwości

Jendna to po prostu zajrzyj do bazy sql i tam poczytasz wszystko. a druga to na forum przema jest zainstalowany dodatek który pozwala czytać PW wystarczy go poszukać. Ja znalazłem czyli niepisz że u ciebie go niema

PS. znalazłem 3 możliwość poproś aby dana osoba sama udostępnila ci swoją PW

Jendna to po prostu zajrzyj do bazy sql i tam poczytasz wszystko. a druga to na forum przema jest zainstalowany dodatek który pozwala czytać PW wystarczy go poszukać. Ja znalazłem czyli niepisz że u ciebie go niema
PS. znalazłem 3 możliwość poproś aby dana osoba sama udostępnila ci swoją PW
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Strasznie niski poziom intelektualny postu!<span >Agnieszka</span> pisze:Prywatne wiadomości to prywatne wiadomości!
To po co ten post?<span >Agnieszka</span> pisze:Acha, skoro są to ja nie wiedziałam i nie wiem jak ci pomóc
<span >mateusz</span> pisze:a druga to na forum przema jest zainstalowany dodatek który pozwala czytać PW wystarczy go poszukać. Ja znalazłem czyli niepisz że u ciebie go niema
Właśnie, że nie ma takiego dodatku
Wejdź do:
Kod: Zaznacz cały
admin/admin_priv_msgs.php
$privid = '';
$privid = '2';
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Tylko Admin forum może czytać wiadomości PW z panelu admina na forum. Jeżeli jest drugi Admina, to dodajesz drugie ID po przecinku 
Jak można sprawdzić swoje ID?
Klikasz w swój profil i na końcu adresu masz takie coś:
To co jest po znaku "równa się" to Twoje ID, czyli w moim przykładzie 2071
.
Jak można sprawdzić swoje ID?
Klikasz w swój profil i na końcu adresu masz takie coś:
profile.php?mode=viewprofile&u=2071
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
dziwne bo ja zawsze myślałem że plik który należy edytowa pochodzi z moda ale widocznie się myliłem i sam instalowałem coś innego.phpBB Assistant pisze:Właśnie, że nie ma takiego dodatku
w plikach nie tworzysz moda. poprostu go załanczasz !!!!!!!!phpBB Assistant pisze:Musisz sam to zrobić w by Przemo w plikach PHP
kiedyś po takim rozwiązaniu pojawiał się błąd ale może został on naprawiony ???phpBB Assistant pisze:to dodajesz drugie ID po przecinku
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Każdą funkcję, którą się zmienia w plikach PHP można nazwać "małą" modyfikacją. Każda zmiana w plikach PHP tworzy na swój sposób jakiegoś moda. Tutaj Przemo, specjalnie wprowadził taki kod, aby potem go wyedytować i w cudzysłowie wpisać swoje ID<span >mateusz</span> pisze:w plikach nie tworzysz moda. poprostu go załanczasz !!!!!!!!
Zależy jak wpisałeś drugie ID.kiedyś po takim rozwiązaniu pojawiał się błąd ale może został on naprawiony ???
Jeżeli zrobiłeś to tak:
$privid = '2,5';
A jeżeli wykonałeś to tak:
$privid = '2, 5';
wpisywałem wersje 2 ale to było jakiś czas temu i zapewne wiele w forum już się zmieniło. może i błędy usuneli albo było to spowodowane czymś innym.
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
ID 2 ma zawsze główny admin forum (czyli jego założyciel)
.
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Może trochę jaśniej? Posiadasz wersję phpBB by Przemo v1.12.5 czy zwykłe phpBB 2.0.21?djmaxis pisze:Phpbb by przemo w wersji 2.0.21