Co mam z tym zrobićWarning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/sites/yoyo.pl/c/e/cena6/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)
Problem po instalacji
Problem po instalacji
Zainstalowałem sobie php i przechodze do instalacji wpisuje wszystko i wyskakuje mi coś takiego

- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
rem, skoro błąd występuje prosto po instalacji to jest to wina błędnych danych, które wpisałeś. Sprawdź jeszcze raz dane: nazwę bazy danych, użytkownika bazy, hasło itp. Bo tutaj leży problem.
Przy wyborze starszej wersji mysql podczas instalacji i gdy wpisze się złe dane to błąd ma taką postać:
Więc tutaj jest ważne, czy błąd powstał odrazu po instalacji czy nie 
Tak by było w przypadku, gdy forum działało prawidłowo np. X dni a potem przestało funkcjonować i występuje błąd ten który rem przedstawił w poście. Często gdy podczas instalacji wybierze się wersję mysql4 i wpisze się nieprawidłowe dane do błąd wygląda tak:Baza danych nawaliła i dlatego ten problem, spróbuj pózniej.
Kod: Zaznacz cały
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /xx/www/xxx/xxx.xx/xxx/db/mysql4.php on line 48
Kod: Zaznacz cały
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
serwis laptopów naprawa tabletów