Szukam Improved pseudo sub-forums
Szukam Improved pseudo sub-forums
Tak jak w temacie poszukuje hacka o nazwie Improved pseudo sub-forums.
Nie ten dział! Warn... Przykro, ale nowi userzy również musza się nauczyć porządku...
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2005, 19:18 przez MdK, łącznie zmieniany 1 raz.
- Duch Forum
- Kontakt:
Słuchaj na tym forum jest kilka takich osób jak ty dziennie, które pisza posty w nieodpowiednich działach. Jeżeli nie dostana kary się nie naucza i będa dalej pisali złe tematy. Wchodząc na forum pod każdym działem, mas zopis... czy tak trudno go przeczytać? Gdybyśmy pozwalali na takie zachowania, to po kilku dniahc na forum byłby "burdel", w którym nic by niemożna było znaleźć.Slawek pisze:Powiem jedno moderatorzy tego forum są dziwni i myślą że mogą wszystko :/
Każdy może się pomylić, z kąd miałem wiedzieć że nie to nie ten temat :/
Poprostu brak słów :/
real prezes dzieki za linki
Ale myśliż że każdy to robi specjalnie ?? Te opisy nie zawszą są jasno napiane. :/ Czasami naprawdę ciężko odgadnąc w którym dziale napisać post. Ja czytałem i mysłalem że to jest odpowiedni dział.
Można by było zrobić taki temat: Nie wiesz gdzie pisać napisz Tu a moderatorzy zrobią pożadek i zamieszcza posta w odpowiedni dział. Czy jakoś tak.
Dobra koniec tematu bo pewnie znów zaraz dostane ostrz za to że pisze nie na temat :/
Można by było zrobić taki temat: Nie wiesz gdzie pisać napisz Tu a moderatorzy zrobią pożadek i zamieszcza posta w odpowiedni dział. Czy jakoś tak.
Dobra koniec tematu bo pewnie znów zaraz dostane ostrz za to że pisze nie na temat :/