Admin Account Actions
Wyświetla kto oczekuje na aktywację na specjalnej podstronie w admin panelu. Możesz dokonać aktywacji lub usunąć użytkownika.
Admin Userlist
Moduł wyświetlający Listę użytkowników w postaci tabeli. Pozwala na edycję profili i zezwoleń użytkownika, aktywacje/deaktywację bądź usunięcie konta, dodanie do grupy, zbanowanie, wysłanie emaila lub PW.
Modyfikacja powoduje, że avatar dodany przez użytkownika musi być zaakceptowany przez admina zanim się pojawi na forum. Admin zostaje powiadomiony na email o avatarze, ktory czeka na akceptacje.
IP Search
Modyfikacja pozwala Adminowi odszukiwać IP użytkowników z poziomu Panelu Administracyjnego
phpBBmyAdmin
Polska wersja moda dającego mozliwość zarządzania bazą danych z poziomu panelu admina. (wersja pl by lewy)
Banned & Warning Users
Za pomocą trzech przycisków mod lub admin moze dac bana userowi, odbanowac lub dac ostrzezenie. W panelu admin mozna ustawic po ilu ost. user dostaje bana.
Color Ranks
Bardzo dobry mod do kolorowania nickow, rang i grup. Alternatywa dla Color Groups
Complete Banner Mod
Dodaje możliwość zarządzania banerami z forum.
Forgotten Username
Mod dodaje obok Zapomniałem hasła opcję Zapomniałem nazwy użytkownika, po wybraniu której można wpisać adres e-mail i na ten adres zostanie przysłana informacja z nazwą użytkownika na forum.
Change Logo Mod [PL]
Pozwala w łatwy sposób zmienić logo na forum z poziomu panlu admina.
Ban IP check everytime [PL]
Mod sprawdza adresy niezalogowanych użytkowników, czy są one na liście banów i uniemożliwia zbanowanym IP przeglądanie forum.
Ban List
Mod dodaje do forum stronę z listą banów, oraz dodaje możliwość dania powodu bana przy jego dawaniu. W liście banów pojawia się: Nazwa użytkownika, data nadania bana, powód bana, oraz przez kogo ban został nadany.
Rules Management
Dodaje regulamin do forum. W panelu admina wyświetlani są użytkownicy którzy nie przeczytali regulaminu oraz możliwe jest wysłanie PW z upomnieniem.
Te mody polecam chociaz jestem dopiero w trakcie ich instalacji. Jesli ktos z Was mial kiedykolwiek jakies problemy z nimi prosze pisac.
Jestem ciekaw czy sie ze soba nie pogryza