Poszukuje moda lub czegos innego. Chodzi mi o mod który pozwala pisać ogloszenie na górze strony nad forami
Moda ogłoszenia na górze
Moda ogłoszenia na górze
witam 
Poszukuje moda lub czegos innego. Chodzi mi o mod który pozwala pisać ogloszenie na górze strony nad forami
Bardzo bede wdzieczny 
czy nie ma już takiego pytania ?? albo spisu modów najcześciej używanych ?
lepiej żeby nie było bo będe zły
a co do sprawy:
Board Message Mod
Complete Messages System (ten mod pozwala umiescić wiadmość na każdej podstronie forum)
jeśli ich nie ma w downloadzie to zaraz je dodam. pojawią się po potwierdzeniu przez admina
lepiej żeby nie było bo będe zły
a co do sprawy:
Board Message Mod
Complete Messages System (ten mod pozwala umiescić wiadmość na każdej podstronie forum)
jeśli ich nie ma w downloadzie to zaraz je dodam. pojawią się po potwierdzeniu przez admina
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
Siusiak25, jest w Download: dload.php?action=file&file_id=33 
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów
dlaczego nie są zatwierdozne 2 tylko 1 ??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
- phpBB Assistant
- Zasłużony
- Kontakt:
mateusz, takie pytania to na PW. Potwierdziłem to co było do zatwierdzenia 
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!