odnośnik do stronki z fotkami w profilu

Jeżeli masz pomysł na jakąś modyfikację bądź poszukujesz jakiegoś moda to zerknij do tego działu.
wacusiek

odnośnik do stronki z fotkami w profilu

Post autor: wacusiek » 12 lutego 2006, 13:57

Witam,

Mam w głowie zamysł czegoś czego zupełnie nie umiem stworzyć ;) Dlatego postaram się to dokładnie opisać, a mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto pomoże w stworzeniu takiego cuda :)

Mój pomysł dotyczny forum, które jest forum serwisu z fotkami do oceniania. W związku z tym wskazane by było żeby klknięcie nicku na forum przenosiło nas do profilu danej osoby i jej zdjęć. Coś takiego jest na forum fotki: http://www.fotka.pl/forum/read.php?f=13&t=124720 gdzie kliknięcie ikonki aparatu przenosi nas do strony osoby która zamieściła posta. Dlatego moja prośba jest następująca, czy istnieje jakiś mod (a jezeli nie to czy ktoś podjąłby się jego zrobienia) który by dodawał podobną ikonkę w phpBB. Przykład jak by to mogło wyglądać:

Obrazek

Oczywiście adres strony z fotką dodawało by sie w profilu, czyli w grę wchodzi zrobienie dodatkowego pola,albo przerobienie pola Strona WWW.
Jeżeli ktoś by się podjął zrobienia czegoś takiego byłbym niezmiernie wdzięczny. Zapewne nie tylko fora stron z fotkami by skorzystały z takiej modyfikacji, ale inne niezwiązane z tą tematyką też. Każdy mógłby sobie wstawić link do swoich zdjęć w serwisie typu fotka :)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 12 lutego 2006, 17:13

zainstaluj moda APF on pozwala na dodawanie nowych pól - instalacja długa ale stworzenie pola bedzie proste.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Propozycje i Poszukiwania”