Ja polecam te stronkę, w zasadzie to jest chyba największa baza o firmach hostingowych w polsce

Być może gdybyś zapoznał się z ich dokumentacją dostępną na stronie internetowej, to nie miałbyś problemów z konfiguracją serwera i innych funkcji, a poza tym mają co najmniej dobrą pomoc techniczną.loopack pisze:home.pl -> ciągle mam problemy z ustawieniem czegokolwiek, poruszanie się po ich panelu zarządzania przypomina zgadywankę "czy to coś jak zmienię to jest to o co mi chodzi".
Najgorsze, że prawie zawsze muszę do nich napisać, bym dostał i formację, co gdzie jest i jak zmienić, aby zadziałało.
... a tak łatwo zrobić dymki z podpowiedziami, to im się nie chce...
Od ponad 5 lat korzystam z usług tej firmy. Takiego wsparcia w postaci dokumentacji jak i konsultantów może pozazdrościć niejedna firma.loopack pisze:home.pl -> ciągle mam problemy z ustawieniem czegokolwiek, poruszanie się po ich panelu zarządzania przypomina zgadywankę "czy to coś jak zmienię to jest to o co mi chodzi".
Najgorsze, że prawie zawsze muszę do nich napisać, bym dostał i formację, co gdzie jest i jak zmienić, aby zadziałało.
... a tak łatwo zrobić dymki z podpowiedziami, to im się nie chce...