Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Pomoc w przypadku kłopotów z rozszerzeniami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
lalanablanalala
Posty: 11
Rejestracja: 04 kwietnia 2018, 21:19

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: lalanablanalala » 05 kwietnia 2018, 20:46

1. nie sądziłem że jest więcej modów o tej nazwie. Dokładnie o ten mod chodzi :p
Zrobiłem tak jak mówisz lecz nie działa przeto możliwie że czegoś nie dodałem z pliku ale czego to nie wiem bo ręcznie każdy plik wrzucałem :D Ale te z pierwszego folderu pliki na pewno mam zatem możliwe aby nic się nie pojawiło na liście?

2. Czyli mam rozumieć że na razie nie ma co SB głowy zawracać z update bo się sypie :p

3. Pytanie dałem i nań odpowiedź ale nie mam takich ramek do przesuwania. Na pewno takie pytanie lepsze niż google

vader
Moderator
Posty: 715
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: vader » 05 kwietnia 2018, 21:29

1. Inne rozszerzenia wyswietlaja sie ok?

2. Aktualizacja przechodzi, trzeba tylko zmodyfikować pliki. Chwila roboty :)

3. To sprawdź rozszerzenie Sortable Captcha :)

lalanablanalala
Posty: 11
Rejestracja: 04 kwietnia 2018, 21:19

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: lalanablanalala » 06 kwietnia 2018, 16:16

1. Tak. pewnie jakiegoś pliku nie wgrałem bo wrzucałem każdy pojedynczo przez telefon. Niby sprawdziłem ilość i się zgadza ale coś jest nie tak :p Jak bd miał kompa to sprawdzę co jest nie halo. Dziwne że nikt nie zrobił tłumaczenia do tego modu.

Wolę poczekać jak bd łatwo lekko i przyjemnie :p Zwłaszcza że i tak małe zmiany pewnie :p

3. Tak też zrobię :p

vader
Moderator
Posty: 715
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: vader » 06 kwietnia 2018, 16:19

Tak się składa, że jest tłumaczenie :)

lalanablanalala
Posty: 11
Rejestracja: 04 kwietnia 2018, 21:19

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: lalanablanalala » 06 kwietnia 2018, 18:03

W pliku language nice nie znalazłem pl?

lalanablanalala
Posty: 11
Rejestracja: 04 kwietnia 2018, 21:19

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: lalanablanalala » 06 kwietnia 2018, 18:11

Te rozszerzenie jest na starą wersję https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... s_captcha/ :p

vader
Moderator
Posty: 715
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: vader » 06 kwietnia 2018, 18:16

1. Tłumaczenie jest na forum
2. Jakbyś wszedł w zakładkę Support, to byś zobaczył że działa z wersją 3.2

lalanablanalala
Posty: 11
Rejestracja: 04 kwietnia 2018, 21:19

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: lalanablanalala » 06 kwietnia 2018, 18:47

Gdzie mam szukać na tym forum? Nie widzę tutaj nic takiego .

Jakie ciekawy mody byś polecił na forum ?
Ja mam takie:
Advanced BBCode Box
External Links Open in New Window
mchat + icon menu + in forum
Memberlist Avatar ale kiedy nie wgram Avatar użytkownika to na liście po kazuje się puste pole z brakiem zdjęcia...
Private Message Box Status Barsl
Username Colour Changer
a co sądzisz o tym VigLink?

vader
Moderator
Posty: 715
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: vader » 06 kwietnia 2018, 19:07

To pytanie nie dotyczy się tematu dyskusji. Załóż odpowiedni wątek. A rozszerzenia, to zależy co ci potrzeba na forum.

PS. Moja pomyłka, najwyraźniej nie ma takiego tłumaczenia - Auto Groups. A skoro go nie ma i potrzebujesz, to zachecam je zrobić :)

lalanablanalala
Posty: 11
Rejestracja: 04 kwietnia 2018, 21:19

Re: Forum nie czyta nieoficjalnych rozszerzeń.

Post autor: lalanablanalala » 21 maja 2018, 20:30

W modzie auto group mam ustawione że od 30 postów ma dodawać do grupy X . W kolejnym mam ustawione 0 czyli użytkownik po dodaniu powiniwn zostać w owej grupie, lecz kiedy dodam go ręcznie do grupy X a on nie posiada jeszcze 30 postow jest z tej grupy automatycznie kasowy. Dlaczego?

Rozszerzenie Sortable Captcha okazało się bardzo fajne i łatwe w obsłudze. Na pewno lepsze niż od Google :p

ODPOWIEDZ