Znaleziono 6 wyników

autor: Piękny Ronald
20 lutego 2021, 16:18
Forum: Dyskusje o phpBB
Temat: Komentarze w HTML
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 408

Komentarze w HTML

Może moje pytanie wyda się głupie, ale jeżeli komentarz w phpbb jest np."warunkiem" to jak skomentować strukturę pliku HTML ?
Szukałem ale "komentarze " są w tym przypadku wieloznaczne i się zamotałem, dlatego nowy temat.
autor: Piękny Ronald
14 lutego 2021, 10:21
Forum: Użytkowanie
Temat: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 2116

Re: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail

Wyczyściłem sesje/ bufor/dzienniki i zmieniłem adres e-mail w ACP > Użytkownicy i grupy > Zarządzanie użytkownikami na inny niż w ACP > Ustawienia e-maili jak w załączniku. Teraz nie ma żadnych błędów, forum wysyła maila testowego na adres podany w profilu Administratora (u mnie jest tylko jeden adm...
autor: Piękny Ronald
13 lutego 2021, 15:56
Forum: Użytkowanie
Temat: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 2116

Re: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail

Rozpracowałem bydlaka!
Kiedy zakładałem forum podałem innego maila, potem w "ACP > Ustawienia e-maili" zmieniłem na tego który jest teraz, ale w moim profilu "Administratora" został ten pierwszy. Po zmianie na aktualny wiadomość testowa jest wysyłana normalnie.

Wielkie dzięki za pomoc!
autor: Piękny Ronald
12 lutego 2021, 12:28
Forum: Użytkowanie
Temat: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 2116

Re: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail

Na myśli mam wysyłania maila testowego w: ACP > Ustawienia e-maili >Wyślij testowy e-mail Błąd wygląda tak : Błąd e-maila » EMAIL/SMTP /adm/index.php Nie można połączyć się z serwerem SMTP : 49 : Can't assign requested address Errno 2: stream_socket_client(): unable to connect to ssl://s1.ct8.pl:0 (...
autor: Piękny Ronald
12 lutego 2021, 11:02
Forum: Użytkowanie
Temat: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 2116

Re: Phpbb 3.3.2 nie wysyła e-mail

Witam
Mam podobny problem z ct8. W sumie to chyba nie problem, bo po rejestracji użytkownik dostaje maila z linkiem aktywacyjnym, mogę do niego wysyłać wiadomości z forum, ale co ciekawe nie mogę wysłać testowego maila (Ustawienia e-maili). O co może chodzić ?

Wyszukiwanie zaawansowane