Znaleziono 10 wyników

autor: infouser
27 maja 2018, 20:59
Forum: Użytkowanie
Temat: Problem z logowaniem w google chrome mobile
Odpowiedzi: 1
Odsłony: 398

Problem z logowaniem w google chrome mobile

Witam. Problem jest następujący: Aby zalogować się na forum czy to phpbb.pl czy moje własne to trzeba zaznaczyć opcje zapamiętaj mnie. Tylko ze nie każdy wie że tak można, ze statystyk widzę ze dużo osób korzysta z mojego forum właśnie z androida gdzie najczęściej jest to przeglądarka Google. Mało t...
autor: infouser
21 stycznia 2018, 15:21
Forum: Pomoc
Temat: konwersja stylu
Odpowiedzi: 4
Odsłony: 3726

Re: konwersja stylu

Pytam dlatego ze na pewnym forum, które ma kilka lat i dobrze funkcjonuje używa tego szablonu. Mam rozumieć że właściciel strony sam zmienia sobie kod pod każdą nową wersję czy np. w ogóle aktualizuje skryptu phpbb :)
autor: infouser
21 stycznia 2018, 13:54
Forum: Pomoc
Temat: konwersja stylu
Odpowiedzi: 4
Odsłony: 3726

Re: konwersja stylu

Mam podobne pytanie a więc pozwolę sobie napisać w tym wątku. Czy jest możliwość zainstalowania nieaktualalizowanego szablonu wersji 3.0.11 na phpbb3 3.2?
autor: infouser
18 stycznia 2018, 23:25
Forum: Użytkowanie
Temat: Nazwa forum wyswietlana w google
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 1409

Re: Nazwa forum wyswietlana w google

Zgadza sie, wszystko bylo w pliku common. Dzieki za pomoc.
autor: infouser
06 listopada 2017, 10:19
Forum: Użytkowanie
Temat: Blad podczas tworzenia nowego wątku
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2244

Re: Blad podczas tworzenia nowego wątku

Brak bledow serwera. Dodawalem ostatnio kod google w overall_header, choc przywrocilem oryginalny plik odswiezylem bufor i blad nie zniknal. Ostatnio zmienialem tez domene, choc nie wiem kiedy ten blad sie zrobil bo dopiero po trzech dniach dostalem wiadomosc ze nie mozna pisac. W ustawieniach serwe...
autor: infouser
03 listopada 2017, 08:54
Forum: Użytkowanie
Temat: Blad podczas tworzenia nowego wątku
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2244

Re: Blad podczas tworzenia nowego wątku

Od wczoraj pojawil sie problem z pisaniem postów i tworzeniem nowych wątków. Wpisujac jakakolwiek treść posta wywala błąd: No route found for "GET /posting.php" (from "http://twojadomena.pl/posting.php?mode=reply&f=5&t=2"). Mod_security jest wylaczony. Gdzie szukac przyczyny?
autor: infouser
01 listopada 2017, 11:37
Forum: Opinie
Temat: Wsparcie 3.0.x zakończone.
Odpowiedzi: 6
Odsłony: 9510

Re: Wsparcie 3.0.x zakończone.

Widzę że zmieniliście theme,. Wpisując adres www.phpbb.pl w przeglądarce wywala komunikat: You are running an unsupported PHP version. Please upgrade to PHP 5.4.0 or higher before trying to install or update to phpBB 3.2. Udało się wejść przez www.phpbb.pl/forum/
autor: infouser
08 października 2017, 09:47
Forum: Użytkowanie
Temat: Nazwa forum wyswietlana w google
Odpowiedzi: 2
Odsłony: 1409

Nazwa forum wyswietlana w google

Witam. Po wpisaniu adresu mojastrona.pl w google wynik wyglada tak: Nazwa witryny - wykaz forów - .pl. Chcialbym usunac ten fragment: "- wykaz forów - .pl". Jak to zrobic? ;)
autor: infouser
27 września 2017, 14:22
Forum: Użytkowanie
Temat: Blad podczas tworzenia nowego wątku
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2244

Re: Blad podczas tworzenia nowego wątku

Hosting u Proserwer. Problem rozwiazany, wystarczylo wylaczyc mod_security, ktory blokowal niektore tresci. Mam jeszcze pytanie odnosnie wersji php, bo forum funkcjonuje na php 5.0.4 a hosting oferuje kilka wersji az do 7.0.7. Ktora wersja php jest najlepsza do phpbb3?
autor: infouser
25 września 2017, 21:41
Forum: Użytkowanie
Temat: Blad podczas tworzenia nowego wątku
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2244

Blad podczas tworzenia nowego wątku

Witam. Na moim forum podczas tworzenia wątków występuje błąd: Forbidden You don't have permission to access /posting.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Dodam że błąd nie występuje za każdym razem, tzn. z...