Zarządzanie linkami w stopce

Modyfikacje do phpBB 3.0.x autorstwa użytkowników. Tutaj możesz zaprezentować swoje prace, także w wersjach deweloperskich.
Regulamin forum
Zakładając temat dla swojego stylu, wymagane jest dodanie go jako załącznik (przez forum) w pierwszym poście.
byku
Posty: 2
Rejestracja: 08 stycznia 2009, 09:41

Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: byku » 08 stycznia 2009, 09:47

Witam,
chciałbym opublikować swój pierwszy darmowy MOD dla phpBB3 - Zarządzanie linkami w stopce. Wszystko jest konfigurowalne za pomocą Panelu administracyjnego. Jest przetłumaczony na język angielski(tutaj chciałbym podziękować Robosowi) oraz polski. Dostęp do panelu zarządzania linkami można przydzielać, edytując uprawnienia roli, bądź grupy. W załączniku znajduje się instrukcja instalacji oraz potrzebne pliki.

Zarządzanie linkami w stopce
Wersja: 1.1.0
Zgodność: phpBB3 3.0.4
Autor skryptu i polskiego tłumaczenia: Łukasz "byku" Rutkowski
Autor angielskiego tłumaczenia: Robert "Robos85" Węglarek
Download: http://www.webday.pl/mod_anchors.zip
Demo: http://www.webday.pl/

Jeżeli ktoś znajdzie ewentualne błędy w tej modyfikacji, proszę o kontakt. Z góry dziękuję za zgłoszenia.

P.S. Wiem, że kod nie jest zgodny z wytycznymi opublikowanymi przez grupę phpBB, lecz modyfikacja miała być na początku jedynie do użytku własnego, przez co mnie to zupełnie nie interesowało.

Pozdrawiam,
byku

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Posty: 4564
Rejestracja: 24 czerwca 2005, 13:36
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: daroPL » 08 stycznia 2009, 15:36

Wygląda fajnie. Czy możesz pokazać jakieś zrzuty ekranu?

byku
Posty: 2
Rejestracja: 08 stycznia 2009, 09:41

Re: Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: byku » 09 stycznia 2009, 13:54

Screeny:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mPimp
Posty: 31
Rejestracja: 28 grudnia 2008, 14:25

Re: Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: mPimp » 03 lutego 2009, 01:57

Wszystko wgrałem ,jest w opciach, tylko czemu się nie pojawia na forum ?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Posty: 4564
Rejestracja: 24 czerwca 2005, 13:36
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: daroPL » 03 lutego 2009, 14:54

Szablony odświeżone?

mPimp
Posty: 31
Rejestracja: 28 grudnia 2008, 14:25

Re: Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: mPimp » 03 lutego 2009, 20:13

Jak najbardziej szefie.
Moze ktoś pokazać screena, gdzie mają pojawić się te stopki :)?

sMatthew
Posty: 11
Rejestracja: 24 grudnia 2009, 13:09

Re: Zarządzanie linkami w stopce

Post autor: sMatthew » 06 lutego 2010, 23:53

link wygasł :)

Zablokowany