Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.2.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i rozszerzeniami.
dariush
Posty: 3
Rejestracja: 14 maja 2017, 20:55

Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Post autor: dariush » 14 maja 2017, 21:02

Witam,

Zainstalowałem sobie phpbb w wersji 3.2.0 poprzez instalator mojego hostingu.
Instalacja przebiegła pomyślnie natomiast nie potrafię zalogować się do admina (wszystko dobrze wpisuję na 100%) Konta użytkowników można tworzyć i logować się bez problemów (problem jest tylko z adminem)

Gdzie szukać przyczyny problemu ?

Obrazek

vader
Moderator
Posty: 389
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Post autor: vader » 14 maja 2017, 22:32

Sprawdź w bazie danych czy w ogóle istnieje taki użytkownik.

dariush
Posty: 3
Rejestracja: 14 maja 2017, 20:55

Re: Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Post autor: dariush » 15 maja 2017, 17:59

A gdzie dokładnie mogę to znaleźć. Wiem że mam to szukać w phpMyAdmin, ale dokładnie gdzie ?

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Post autor: Aviator » 15 maja 2017, 19:21

A jak z opcją przypomnienia hasła?
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

dariush
Posty: 3
Rejestracja: 14 maja 2017, 20:55

Re: Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Post autor: dariush » 15 maja 2017, 19:28

Nic to nie pomaga. Przychodzi nowe hasło i nie działa.

Tak jakby użytkownik admin nie istniał. Tylko jak to możliwe skoro wszystko podczas instalacji było ustawiane ?

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Problem z logowaniem do admina [ver. 3.2]

Post autor: Aviator » 15 maja 2017, 20:11

Sugeruje wywalić ten instalator i zainstalować normalnie forum z naszej paczki.
Z tego co widzę to od zawsze są jakieś problemy z oprogramowaniem z hostingow
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

ODPOWIEDZ