Zmiany oczywiście fajne, ale brakuje rąk do pracy, zwłaszcza jeśli chodzi o tworzenie własnych rozwiązań – elementami programistycznymi zajmuję się tylko ja i daroPL (z przeważającym udziałem Darka).
Ad 1. Dyskutowaliśmy już na ten temat w ekipie i doszliśmy do wniosku, że w jednym temacie będzie panował zbyt duży chaos. Dobrym pomysłem i osiągalnym jest jednak utworzenie nowego tematu z listą najczęstszych błędów/problemów (szkoda tylko, że tak mało ludzi zagląda do już podobnych tematów). Przydałoby się jednak nowy członek ekipy, który byłby chętny się tym zająć, a przynajmniej pociągnąć temat dalej i zająć się podstawowym opracowaniem takiej listy.
Ad 2. Można zrealizować podobnie jak listę z punktu pierwszego

Ad 3. Coś takiego funkcjonuje w postaci graficznej (ikonki tematu). Jednak jak zwykle prawie nikt się do tego nie stosował, więc temat trochę umarł. Prawdopodobnie najsensowniejszym rozwiązaniem byłoby oznaczanie tego przez ekipę, co znowu wymaga dodatkowego czasu na śledzenie wszystkich tematów.
Dzięki za wszelkie uwagi. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje i chęć współtworzenia polskiego centrum phpBB. Znasz się na phpBB, masz wystarczająco dużo wolnego czasu i chcesz pomóc w rozwoju serwisu? Napisz do nas, rozważymy Twoją kandydaturę. To oczywiście nie tylko do Ciebie

Pozdrawiam.