Ukrycie błędów skryptu forum

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
dave84
Posty: 3
Rejestracja: 22 października 2014, 16:18
Kontakt:

Ukrycie błędów skryptu forum

Post autor: dave84 » 22 października 2014, 16:23

Witam, w jaki sposób można ukryć przed innymi błędy skryptu, np. gdy w kodzie jest o znak za dużo. Troszkę to niebezpieczne i nie chcę by pokazywało pełną ścieżkę gdzie zainstalowano forum wszystkim gościom. Jak to wyłączyć?
Dziękuję i pozdrawiam.

Aviator
Administrator
Posty: 2089
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Ukrycie błędów skryptu forum

Post autor: Aviator » 22 października 2014, 16:48

Niezrozumiałe jest to co napisałeś.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

dave84
Posty: 3
Rejestracja: 22 października 2014, 16:18
Kontakt:

Re: Ukrycie błędów skryptu forum

Post autor: dave84 » 23 października 2014, 07:17

Już rozwiązałem i tak problem:P
O to mi chodziło
https://www.phpbb.com/community/viewtop ... &t=2160312
W php.ini wyłączyłem i już nie pokazuje.

Aviator
Administrator
Posty: 2089
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Ukrycie błędów skryptu forum

Post autor: Aviator » 23 października 2014, 10:50

Ja wiem czy rozwiazales problem, wylaczyles tylko debugowanie, a błąd dalej w skrypcie masz.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

dave84
Posty: 3
Rejestracja: 22 października 2014, 16:18
Kontakt:

Re: Ukrycie błędów skryptu forum

Post autor: dave84 » 24 października 2014, 09:32

No niby tak;]
Można więc zrobić np. tak bym tylko ja je widział?

Aviator
Administrator
Posty: 2089
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Ukrycie błędów skryptu forum

Post autor: Aviator » 24 października 2014, 11:11

Możesz skopiować te informacje o błędach do tematu i możemy spróbować je rozwiązać wtedy samo zniknie.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Zablokowany