Błędy z sidebarem

Pomoc w przypadku kłopotów z rozszerzeniami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Arnaksik

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Błędy z sidebarem

Post01 września 2017, 13:01

Witam po zainstalowaniu panelu bocznego mam takie oto błędy:

Kod: Zaznacz cały
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 780: key() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 780: current() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php on line 780: Illegal string offset 'FROM'


Ktoś coś pomoże?
Mam włączone do tego Seo urls
Offline

wicy

  • Posty: 144
  • Rejestracja: 22 października 2010, 10:28

Re: Błędy z sidebarem

Post01 września 2017, 20:43

Nie pomoże bo nie wie co to za jakiś sidebar :P
_________
forgen.pl
Offline

Arnaksik

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Re: Błędy z sidebarem

Post01 września 2017, 22:22

wicy pisze:Nie pomoże bo nie wie co to za jakiś sidebar :P

Tak mój błąd nie podałem


cece74/sidebar
Offline
Awatar użytkownika

Cristiano

  • Posty: 26
  • Rejestracja: 25 marca 2015, 16:43
  • Lokalizacja: Wrocław

Re: Błędy z sidebarem

Post02 września 2017, 07:14

Błędy spowodowane są tym, że sidebar nie działa na 3.2. Z tego co widzę to rozszerzenie w dalszym ciągu jest "porzucone" na phpbb.com.

Tutaj masz instrukcję jak ręcznie można dodać panel boczny - https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p14085556
Offline

Arnaksik

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Re: Błędy z sidebarem

Post02 września 2017, 15:44

Cristiano pisze:Błędy spowodowane są tym, że sidebar nie działa na 3.2. Z tego co widzę to rozszerzenie w dalszym ciągu jest "porzucone" na phpbb.com.

Tutaj masz instrukcję jak ręcznie można dodać panel boczny - https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p14085556


co nei działa jak działa naprawione do zamknięcia .
Offline

Aviator

zespół

  • Posty: 2064
  • Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
  • Lokalizacja: ZS

Re: Błędy z sidebarem

Post02 września 2017, 17:44

Dobry obyczaj nakazuje podzielenia się rozwiązaniem.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-
Offline
Awatar użytkownika

Cristiano

  • Posty: 26
  • Rejestracja: 25 marca 2015, 16:43
  • Lokalizacja: Wrocław

Re: Błędy z sidebarem

Post04 września 2017, 07:55

Pewnie namieszał w eventach.
Offline

Arnaksik

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 01 września 2017, 12:58

Re: Błędy z sidebarem

Post09 września 2017, 00:51

Aviator pisze:Dobry obyczaj nakazuje podzielenia się rozwiązaniem.

tak szczerze to po prostu zainstalowałem i uruchomilem i działał :D

Wróć do Pomoc

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] i 1 gość

cron