Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
rad77
Posty: 380
Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post autor: rad77 » 20 lipca 2017, 12:01

A kiedyś pokazywały się
Wersja forum 3.0.12

vader
Moderator
Posty: 389
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post autor: vader » 20 lipca 2017, 13:06

Po pierwsze nie wspieramy już wersji phpBB 3.0.x. Zalecam aktualizację do co najmniej 3.1.11 a najlepiej 3.2.1

rad77
Posty: 380
Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post autor: rad77 » 20 lipca 2017, 18:21

Chętnie bym aktualizował ale muszę mieć menedżera reklam a nie mam

annastach
Posty: 1
Rejestracja: 21 lipca 2017, 09:23

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post autor: annastach » 21 lipca 2017, 09:25

A dokonałeś jakiś zmian w ostatnim czasie? Może brakuje aktualizacji, a może coś usunąłeś

vader
Moderator
Posty: 389
Rejestracja: 19 kwietnia 2015, 14:44
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post autor: vader » 21 lipca 2017, 10:22

Spróbuj sobie dodać nowy znacznik YT (jub jakkolwiek go nazwiesz) > https://www.phpbb.com/community/viewtop ... #p13870586

Powinno działać :)

rad77
Posty: 380
Rejestracja: 15 września 2008, 21:27
Lokalizacja: Mielec
Kontakt:

Re: Dlaczego na moim forum nie pokazują się filmy z YouTube?

Post autor: rad77 » 21 lipca 2017, 10:49

annastach pisze:A dokonałeś jakiś zmian w ostatnim czasie? Może brakuje aktualizacji, a może coś usunąłeś
Zmiana była taka;
Forum jest teraz szyfrowane protokołem SSL

ODPOWIEDZ