Board Announcements

Miejsce, gdzie każdy może udostępnić swoje spolszczenie do rozszerzenia phpBB 3.1.x.
Awatar użytkownika
Bielu
Administrator
Posty: 511
Rejestracja: 17 marca 2011, 07:49
Kontakt:

Board Announcements

Post autor: Bielu » 11 stycznia 2015, 02:19

Nazwa Rozszerzenia: Board Announcements
Autor: phpbb.com
Opis Rozszerzenia: Rozszerzenie umożliwia wyświetlanie ogłoszeń na forum za pomocą specjalnego obszaru na forum.
Wersja Rozszerzenia: 1.0.1
Wersja phpBB: 3.1.2

Autor tłumaczenia: Pico
Wersja tłumaczenia:
Załączniki
pl.zip
Polska Lokalizacja
(3.14 KiB) Pobrany 128 razy
phpbb-boardannouncements.zip
Polska Paczka
(41.2 KiB) Pobrany 187 razy
Uwaga! pomoc poza forum jest odpłatna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogłem? Podziękuj, dając like: https://www.facebook.com/webdeveloperbielu
=====================
Kodowanie styli, modowanie phpbb3 oraz innych skryptów: Webdeveloper Bielu

travel
Posty: 265
Rejestracja: 21 stycznia 2012, 12:38
Lokalizacja: phpBB 3.2

Re: Board Announcements

Post autor: travel » 11 stycznia 2015, 11:42

Dlaczego na phpBB.com widnieje informacja, że to rozszerzenie jest do 3.1.1? ;)

Awatar użytkownika
Bielu
Administrator
Posty: 511
Rejestracja: 17 marca 2011, 07:49
Kontakt:

Re: Board Announcements

Post autor: Bielu » 11 stycznia 2015, 15:07

Sprawdzałem osobiście i działa też pod 3.1.2 :), więc napisałem najwyższą zgodną wersje :)
Uwaga! pomoc poza forum jest odpłatna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pomogłem? Podziękuj, dając like: https://www.facebook.com/webdeveloperbielu
=====================
Kodowanie styli, modowanie phpbb3 oraz innych skryptów: Webdeveloper Bielu

travel
Posty: 265
Rejestracja: 21 stycznia 2012, 12:38
Lokalizacja: phpBB 3.2

Re: Board Announcements

Post autor: travel » 11 stycznia 2015, 18:43

Potwierdzam, działa.
Mogliby o tym poinformować również w temacie na phpBB.com

Zanzazaar
Posty: 4
Rejestracja: 28 stycznia 2016, 23:08

Re: Board Announcements

Post autor: Zanzazaar » 28 stycznia 2016, 23:19

Ktoś wie jak ustawić to tylko na stronie głównej? Lub jak edytować plik overall_header_content_before.html? Bo jak rozumiem to tutaj bym musiał coś zmienić :)

ODPOWIEDZ