SEO PREMOD

Forum przeznaczone dla osób poszukujących rozszerzeń do phpBB 3.1.x. oraz ich polskich lokalizacji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

dawidm86

  • Posty: 8
  • Rejestracja: 05 maja 2015, 14:06
  • Lokalizacja: Wrocław

Re: SEO PREMOD

Post22 listopada 2015, 20:21

PS. Mam pytanie czy wersja 2.0.0-b2 ktorą mam jest najnowsza (tak jak wskazuje na to info w panelu: phpBB SEO Ultimate SEO URL jest aktualne), czy może jest coś nowszego:
http://www.phpbb-seo.com/en/site-announ ... tml#p71202

??
Offline

Aviator

zespół

  • Posty: 2064
  • Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
  • Lokalizacja: ZS

Re: SEO PREMOD

Post23 listopada 2015, 12:10

Wersje forum masz 2.0 a pytasz się o moda dla 3.0?
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-
Offline

Paweł_Z750

  • Posty: 4
  • Rejestracja: 17 listopada 2015, 10:13

Re: SEO PREMOD

Post26 listopada 2015, 08:01

dawidm86 pisze:Wchodzisz w zakładkę PHPBB SEO, następnie URL synchronization>• Reset all topic URLs


Dzięki!

A czy u Was tez po zainstalowaniu tej wyczki przestała się generować sitemapa? Do generowania używam wtyczki SEO Sitemap

Extension version: 1.0.4, ale niestety mapa się nie generuje.
Offline

Robaczek

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 06 marca 2016, 11:30
  • Lokalizacja: Łódź

Re: SEO PREMOD

Post06 kwietnia 2016, 13:46

Panowie dziś zainstalowałem SEO PREMOD wsio śmiga tylko gdy klikam na obojętnie jakiego użytkownika pojawia się to No route found for "GET
Offline

Aviator

zespół

  • Posty: 2064
  • Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
  • Lokalizacja: ZS

Re: SEO PREMOD

Post07 kwietnia 2016, 00:12

Robaczek pisze:Panowie dziś zainstalowałem SEO PREMOD wsio śmiga tylko gdy klikam na obojętnie jakiego użytkownika pojawia się to No route found for "GET

Nie dokonca skonfigurowales moda.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-
Offline

Robaczek

  • Posty: 5
  • Rejestracja: 06 marca 2016, 11:30
  • Lokalizacja: Łódź

Re: SEO PREMOD

Post09 kwietnia 2016, 15:49

A co mam zrobić aby pojawiały mi się polskie znaki? bo jak dotąd moje linki wyglądają tak np. http://bikelodz.pl/sprawy-organizacyjne ... m-t21.html
Poprzednia

Wróć do Poszukiwania

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość

cron