SEO PREMOD

Forum przeznaczone dla osób poszukujących rozszerzeń do phpBB 3.1.x. oraz ich polskich lokalizacji.
dawidm86
Posty: 8
Rejestracja: 05 maja 2015, 14:06
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: SEO PREMOD

Post autor: dawidm86 » 22 listopada 2015, 20:21

PS. Mam pytanie czy wersja 2.0.0-b2 ktorą mam jest najnowsza (tak jak wskazuje na to info w panelu: phpBB SEO Ultimate SEO URL jest aktualne), czy może jest coś nowszego:
http://www.phpbb-seo.com/en/site-announ ... tml#p71202

??

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: SEO PREMOD

Post autor: Aviator » 23 listopada 2015, 12:10

Wersje forum masz 2.0 a pytasz się o moda dla 3.0?
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Paweł_Z750
Posty: 4
Rejestracja: 17 listopada 2015, 10:13

Re: SEO PREMOD

Post autor: Paweł_Z750 » 26 listopada 2015, 08:01

dawidm86 pisze:Wchodzisz w zakładkę PHPBB SEO, następnie URL synchronization>• Reset all topic URLs
Dzięki!

A czy u Was tez po zainstalowaniu tej wyczki przestała się generować sitemapa? Do generowania używam wtyczki SEO Sitemap

Extension version: 1.0.4, ale niestety mapa się nie generuje.

Robaczek
Posty: 5
Rejestracja: 06 marca 2016, 11:30
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: SEO PREMOD

Post autor: Robaczek » 06 kwietnia 2016, 13:46

Panowie dziś zainstalowałem SEO PREMOD wsio śmiga tylko gdy klikam na obojętnie jakiego użytkownika pojawia się to No route found for "GET

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: SEO PREMOD

Post autor: Aviator » 07 kwietnia 2016, 00:12

Robaczek pisze:Panowie dziś zainstalowałem SEO PREMOD wsio śmiga tylko gdy klikam na obojętnie jakiego użytkownika pojawia się to No route found for "GET
Nie dokonca skonfigurowales moda.
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Robaczek
Posty: 5
Rejestracja: 06 marca 2016, 11:30
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: SEO PREMOD

Post autor: Robaczek » 09 kwietnia 2016, 15:49

A co mam zrobić aby pojawiały mi się polskie znaki? bo jak dotąd moje linki wyglądają tak np. http://bikelodz.pl/sprawy-organizacyjne ... m-t21.html

ODPOWIEDZ