Błąd podczas usuwania użytkownika

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.1.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 13 lutego 2017, 14:23

Podczas usuwania użytkownika pojawia mi się w Panelu Admina taki oto błąd.
Załączniki
cats1.jpg
(69.31 KiB) Pobrany 2781 razy

sedi
Posty: 37
Rejestracja: 07 kwietnia 2013, 11:55

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: sedi » 13 lutego 2017, 21:26

Co jest w logach?
Masz do nich dostęp?
https://pomylkifilmowe.pl/ STRONA O POMYŁKACH FILMOWYCH forum,kulisy filmu, życiorysy legend kina.

Awatar użytkownika
lopoto
Posty: 43
Rejestracja: 04 grudnia 2014, 01:26

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: lopoto » 14 lutego 2017, 15:33

Zrob kopie pliku app.php i zmien jego nazwe np. na xapp.php , a puzniej wstaw czysty nowy plik ( sciagnij ze strony https://www.phpbb.com/downloads/ ) a i wykasuj production folder w cache !

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 14 lutego 2017, 22:03

lopoto pisze:Zrob kopie pliku app.php i zmien jego nazwe np. na xapp.php , a puzniej wstaw czysty nowy plik ( sciagnij ze strony https://www.phpbb.com/downloads/ ) a i wykasuj production folder w cache !
Nic to nie dało.

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 15 lutego 2017, 08:24

Już sobie poradziłem. Wgrałem katalog Vendor i problem zniknął.

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 15 lutego 2017, 16:43

Znowu nie mogę usuwać.

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Aviator » 15 lutego 2017, 16:47

Sprawdź uprawnienia katalogów powinny być 755
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 15 lutego 2017, 17:01

Aviator pisze:Sprawdź uprawnienia katalogów powinny być 755
Możesz jaśniej? nie bardzo rozumiem co masz na myśli.

Awatar użytkownika
lutek22
Posty: 37
Rejestracja: 29 października 2013, 16:16
Lokalizacja: Inside The Electric Circus

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: lutek22 » 15 lutego 2017, 19:43

Uprawnienia inczej chmody

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Aviator » 16 lutego 2017, 08:24

http://www.phpbb.pl/article/nadawanie_c ... _commander
Tylko nie ustawiaj jak w artykule tylko dla folderów 755 i plików 644
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 16 lutego 2017, 08:32

Zauważyłem że "podczas wgrywania katalogu Vendor na FTP" w trakcie tej czynności mogę usunąć użytkownika. Gdy już wszystkie pliki się prześlą wówczas już występuje błąd.

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 16 lutego 2017, 08:38

Dla których katalogów i plików mam to zmienić?

Aviator
Administrator
Posty: 2086
Rejestracja: 07 czerwca 2011, 22:14
Lokalizacja: ZS

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Aviator » 16 lutego 2017, 10:21

Sprawdź wszystkie główne foldery i pliki
-=Jeżeli w moim poście brakuje znaków diakrytycznych, oznacza to, że posta wyklepałem przez telefon=-

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 16 lutego 2017, 10:25

Cache / Store i Files mam 777 (foldery) a pliki wszystkie mają 644

Redzio
Posty: 39
Rejestracja: 05 czerwca 2016, 07:22

Re: Błąd podczas usuwania użytkownika

Post autor: Redzio » 17 lutego 2017, 09:00

Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

ODPOWIEDZ