Pomoc z rejestracja

Dyskusje odnośnie pomostów oraz integracji phpBB 3.0.x z systemami zarządzania treścią (CMS).
mafiu95
Posty: 1
Rejestracja: 18 lutego 2012, 16:37

Pomoc z rejestracja

Post autor: mafiu95 » 20 lutego 2012, 23:06

Witam!

Chce miec mozliwosc rejesctracji przez backend Javy. Chce to zrobic przez tzn. zapytanie post url ktore prawie mi sie juz udalo. Moja struktura zapytania POST to:

Kod: Zaznacz cały

username - username
email - email
email_confirm - email
new_password - pass
password_confirm - pass
lang - en
tz - 0
agreed - true
change_lang - 0
submit - Submit
creation_time - Jak to zdobyc??
form_token - A to??
No wlasnie, jak widac powyzej nie wiem jak zdobyc creation_time (tu nie wiem jaka jest formulka) ani tez form_token (skad to przegladarka bierze? Jak to zdobyc??). Po za tym reszta wyglada powinna juz dzialac...
P.S. Czy da sie obejsc przesylanie form_token? Creation_time powinien byc bardzo latwy (logiczny), ale form_token to dla mnie nowosc...
P.P.2 Forum to phpBB3 bez captachy. Nie jestem znawca PHP, lecz znam Java calkiem dobrze. Jesli macie jakies inne pomysly to piszcie.

Dzieki za wszystko z gory!

Zablokowany